Haapsalu Säästumarketi viimased päevad

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 15

Säästumarketi riiulid toovad mõnel vanemal inimesel meelde pildikesi nõukogude aegsest kaubandusest – mõned on kaubast juba täitsa tühjad, osadel ilutsevad kauba vahel suured tühimikud.

Järgmise nädala lõpuks peaks suurem osa riiulitest juba täiesti tühjad olema, sest kaupa juurde ei tooda.
„Sulgeme Haapsalu Säästumarketi 2. aprillil ja tahame olemasoleva kauba allahindlusega maha müüa,“ selgitas Rimi pressiesindaja Katrin Bats ja lisas, et kogemused teiste Säästumarketitega on näidanud, et suurem osa kaubast tõesti ka maha müüakse.

Tühjendusmüügi põhjuseks on Rimi otsus loobuda Säästumarketi nimest ja kontseptsioonist. Üle kogu Eesti saavad Säästumarketitest aegamööda mini-Rimid. Kuigi ettevõte on teatanud, et suurte Rimi poodide läheduses asuvad Säästumarketid suletakse sootuks, jääb Haapsalus pood alles. „Rimil läheb üldiselt Haapsalus hästi. Kliendid on meie poe kenasti vastu võtnud. Ega siis muidu oleks meil julgust avada Haapsalus uut kauplust mini-Rimi näol,“ kommenteeris Bats.

Järgmise nädalal alguses algavad ümberehitustööd ja 19. aprillil avab pood ukse juba mini-Rimina. Kõik töötajad, keda poe kliendid on harjunud Säästumarketis askeldamas nägema, jätkavad siis juba Rimi ridades.

Uues mini-Rimis on Batsi kinnitusel varasemast veidi suurem sortiment, olulist lisa saab pagaritoodete sortiment, üht-teist lisandub aga igasse tootegruppi. „Alles jäävad kindlasti senised Säästumarketi kliendi sadakond lemmiktoodet, millel on ka teada-tuntud soodsam hinnatase. Avamise puhul oleme ikka igas kaupluses eripakkumisi lubanud, nii see saab olema ka Haapsalus,“ rääkis Bats.

Praegu aga kehtivad Säästimarketis suured allahindlused. Kel soov Säästumarketist viimast võtta, saab seda pühapäeva õhtuni teha.

Fotod: Lemmi Kann

Säästumarket sulgemine märts 20170101 Säästumarket sulgemine märts 20170103 Säästumarket sulgemine märts 20170104 Säästumarket sulgemine märts 20170105 Säästumarket sulgemine märts 20170106 Säästumarket sulgemine märts 20170107 Säästumarket sulgemine märts 20170108 Säästumarket sulgemine märts 20170110 Säästumarket sulgemine märts 20170111 Säästumarket sulgemine märts 20170112 Säästumarket sulgemine märts 20170113 Säästumarket sulgemine märts 20170114 Säästumarket sulgemine märts 20170115 Säästumarket sulgemine märtsis 20170102 Säästumarket sulgemine märtsis 20170109

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
23 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Anonüümne
6 aastat tagasi

See on tõesti jube,et kaubamaja parkla on nii auklik ja nüüd see reklaam ka. Mõtle,kui palju see reklaam maksma läks?

kont
6 aastat tagasi

Võite praegugi võrrelda neid samu kaupu, mis olid säästukas ja rimis ja kõik alates 10%-20% või rohkem on rimis kallimad.
Aga see tobe ekraan, mis kaubamaja sissekäigu kohale on pandud ajab südame konkreetselt pahaks. Kedratakse ühte sama tobedust ööpäevade ja nädalate viisi. Ma ei tea kas see tobe kiivikase reklaam öösel ka möirgab, aga Lunev jääb paljudest kundedest ilma, kui see närvidele käiv mögin ära ei lõpe või midagi juurde ei tule.
Samas on kaubamaja parkla nii auklik, et varsti hakkavad autojuhid kahjunõudeid esitama.

vallo
6 aastat tagasi
Reply to  kont

kus see reklaaam asub kaubamajas?

kõige esimesele
6 aastat tagasi

no võrreldes tv3 ga on Tallinna tv vahel ikka tõesti häid saateid.Ja ma ei räägi poliitikast.
Neid nn meelelahtususaateid tv 3 ei ole ju võimalik vaadata…

herr+Ligi
6 aastat tagasi

näidake sellest ekraanist parem Tallinna tv – d.

Tihke Libemokk
6 aastat tagasi

Sààstukas oli tàitsa ok. Aga kindel on see,et Haapsalu konsum varsti kundedest ilma jààb. Sest mina ja kindlasti teisedki ei taha minna poodi,mis ostjaid lolliks peab. See ööpaev làbi napakaid reklaame lòugav ekraan ukse kohal ajab marru. ???? ????

Arvos
6 aastat tagasi
Reply to  Tihke Libemokk

See seal sissekäigu kohal on õudne! Mingi vigiseva häälega sell kiunub, ilmselt on tal keegi samal ajal mune pitsitamas. Tõukab eemale, mitte ei kutsu poodi. Lisaks on kogu see ekraan täiesti mõttetu.

Kohalik
6 aastat tagasi

Kas walteri hind jääb samaks või tõuseb?

vallo
6 aastat tagasi

Säästumarketi kaupluste kett kuulub Rootsile
Mini Rimis on samad kaubad mis säästumarketis lihtsalt teine nimi

tohohh
6 aastat tagasi
Reply to  vallo

teine nimi ja teine hind, kaubad samad

PeeterPaan
6 aastat tagasi

Leidub ikka lolle,kellel meeldib lihtsalt jaurata 😀

otsi lolli
6 aastat tagasi

kui nüüd keegi usub, seda kõike ostja heaks tehakse , siis eksid rängalt, ikka peremehe taskulisa tarbeks

naine
6 aastat tagasi

Ega selles saksa Lidl-is pole ka kaubad odavamad ,pole vaja seda poodi igatseda.Elan ja töötan Soomes,ostan Lidl-i kauppa aga on ka teistes poodides odavamat .