Läänemaa võrkpalli miniliiga võitis Noarootsi

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 4

Läänemaa võrkpalli miniliigas saavutas kindla võidu Noarootsi põhikooli poiste võistkond, kes alistas kõik vastased.

Võrdse punktide arvuga lõpetasid Taebla gümnaasiumi ja Kullamaa keskkooli võistkond. Tänu paremusele omavahelises kohtumises läks hõbemedal Taeblale ja Kullamaale jäi kolmas koht.

Ainus turniiril osalenud tüdrukute võistkond Oru koolist sai oma mänguoskusi näidata poiste turniiril ja neil õnnestus absoluutarvestuses saada kõrge teine koht.

Miniliigas mängivad 4-6. kl  poiste ja tüdrukute võistkonnad. Mänguväljak on väiksem ja võrk madalam kui tavavõrkpallis. Korraga on platsil 4 mängijat.

Noarootsi põhikooli eest mängisid Reno Põderson, Georg-Walter Tammlepp, Robin Rajasalu, Kristo Tsarents ja Richard Hannus. Õpetaja on Silver Schönberg.

Oru kooli esindasid Mia Mai Muru, Rebeka Villakov, Luise Türnpu, Briti Elise Jõpiselg ja Karen Loorits. Kehalise kasvatuse õpetaja on Renno Silde Oru võrkpallitüdrukuid treenib Kadi Paaliste.

Fotod Kadi Paaliste

võrkpall3

võrkpall1

võrkpall2

võrkpall4

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments