0

Paju ja Kuusk jõudsid Itaalias 32 parema hulka

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

nelli paju 2 arvo tarmula

Nelli Paju. Foto arhiiv

Itaalias toimuval naiste epeevehklemise MK-etapil läbisid Haapsalu vehklejad Nelli Paju ja Kristina Kuusk edukalt avaringi ja jõudsid 32 parema hulka, teatas ERR 

Nelli Paju pääses edasi 15:7 võiduga itaallanna Alice Clerici vastu, Kristina Kuusk oli 15:10 parem poolatarist Jagoda Zagalast. Põhitabelisse jõudnud viiest Eesti koondislasest jõudsid 32 parema hulka ka Julia Beljajeva ja Irina Embrich.

32 parema hulgas peavad Embrich ja Kuusk edasipääsu eest ka omavahel heitlema.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz