Lääne-Nigula vallavolikogus on uus liige

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Ühinemisleping Lääne-Nigula volikogus 030

Lääne-Nigula vallavolikogu istung. URMAS LAURI

Lääne-Nigula vallavolikogu liikme Argo Roosi (Sotsiaaldemokraatlik Erakond) asemel on volikogus 22. detsembrist sama erakonna liige Lembit Kivistik.

Üheksa aastat Risti põhikooli juhtinud ning sel suvel ameti maha pannud Argo Roos ei ole 2. detsembrist enam Lääne-Nigula valla elanik. Lääne-Nigula valla valimiskomisjon otsustas eelmisel neljapäeval, et Roosi asemele peab kutsuma asendusliikme, sest vastavalt kohaliku omavalitsuse korralduse seadusele lõpevad volikoguliikme volitused ennetähtaegselt, kui tema püsiv elukoht ei asu  rahvastikuregistri andmetel selles vallas või linnas.

Asendusliikmete nimekirja alusel on järgmine Sotsiaaldemokraatliku Erakonna asendusliige Lembit Kivistik. Kivistik oli nõus volikogu liikmeks saama.

Argo Roos sai 2013. aasta kohalikel valimistel 53 ja Lembit Kivistik 27 häält.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Vanamees
7 aastat tagasi

Oot, oot. Aga miks siis Kalm linna volikogus on, ta elab ju Noarootsis oma ilusas majas Või ei kehti tema suhtes seadus, et inimene peab elama oma registreeritud aadressil ?Teisel noarootslasel, Vatkul vähemalt on linnas oma elamine…

Jaak
7 aastat tagasi

Tule taevas appi. Endine torujüri ja miilits Kivistik volkogu liige.Minu teada on tal kirjutamisega raskused,sest kui ta jaanipäeval protokolle vormistas oli naine kaasas.

Olukord
7 aastat tagasi

Selkest on küll kahju, et tubli direktor ära läks 🙁