Lääne Elu paberleht laupäeval, 22. oktoobril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

lel2210001

Kullamaa valik: Märjamaa või Taebla

Neljapäeva õhtul maha peetud Kullamaa valla ühinemiskoosolekul läks juba enne koosoleku algust vallamaja ees elavaks aruteluks. „Märjamaa. Igal juhul Märjamaa!" on osa vallarahvast veendunud. „Mitte mingil juhul Märjamaa!" arvavad teised.

Läänemaa keskerakondlased toetavad Ratast

Keskerakonna aseesimehe Jaanus Karilaiu sõnul eelistavad Läänemaa keskerakondlased erakonna esimeheks Jüri Ratast. Kellelgi kolmandal pole Karilaiu sõnul isegi teoreetilist võimalust Keskerakonna esimeheks saada.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Unesnôiduja
7 aastat tagasi

No ajalooliselt oleks Nôva ja Kullamaa minekuga mingi järjepidevus sellega taastatud. Need kandid muiste vana Rotala kihelkonna alla ei käinudki. Ei annaks nad ka praegugi midagi juurde. Vanast Läänemaast on nii vôi teisiti Loodna kant ja Märjamaa ammu ära kistud.Kui trumm läinud, mingu ka pulgad. Läänemaa on surnud. Elagu Läänemaa!

valija
7 aastat tagasi

kas peale Karilaiu on Läänemaal veel keskerakondlasi?

..
7 aastat tagasi
Reply to  valija

Hea küsimus 🙂

njufa
7 aastat tagasi

A see-eest Haapsalu linna piir käib vastu Hiina müüri.

Peeter
7 aastat tagasi

No mis selles siis halba on? Pole mingit vahet mis värvi on kass……

2. kodanik
7 aastat tagasi
Reply to  Peeter

Loomulikult on see puhas rõõm. Järgmine kord sõidad lihtsalt Kärdlasse veerand tunniks ütlusi andma, kui sul näiteks jalgratas tuuri pannakse…..

prügikoll
7 aastat tagasi

Pool nõva Harjumaale, Kullamaa Märjamaale, Lihula ja sealtkandi vallad Pärnumaale… Läänemaast ei jää midagi alles ja löpuks tuleb liituda meil Hiiumaaga vist.