Ossinovski: Keskerakond valmistub pidama Edgar Savisaare poliitilisi matuseid

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

ossinovski

Jevgeni Ossinovski. Foto: Arvo Tarmula

Koalitsiooni kuuluva Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) esimees Jevgeni Ossinovski ütles pühapäeval Tartus erakonna volikogu koosolekul, et järgmised kuus kuud tulevad valitsusele Reformierakonna ja Keskerakonna siseheitluste tõttu üsna turbulentsed, vahendas Postimehe uudisteportaal.

"Sellist haprust kahes suures erakonnas korraga ei ole varem olnud. Keskerakonna ja Reformierakonna sisemised heitlused on ohtlik värk," vahendas Postimees Ossinovski sõnu erakonna volikogu koosolekul.

Ossinovski hinnangul valmistub Keskerakond juba paari nädala pärast pidama Edgar Savisaare poliitilisi matuseid. Samuti märkis Ossinovski, et Keskerakonna uueks juhiks kandideeriva Jüri Ratase võit näib pärast laupäevast partei volikogu juba peaaegu kindel, ehkki erakonna juhtimise formaalne ülevõtmine on alles esimene samm.

"Keskerakonna implosioon oleks sotsidele kahtlemata erakondlikult kasulik, aga Eestile tervikuna äärmiselt halb areng. Päriselt välistada seda muidugi ei saa," rääkis Ossinovski.

Kuna Keskerakond on Savisaarest vabanemas, siis on Reformierakond Ossinovski hinnangul murelikuks muutunud. "Kirjutas ju kunagi Andrus Kivirähk tabavalt, et Reformierakonna tegelikuks auesimeheks ei ole mitte Siim Kallas, vaid Edgar Savisaar. Just Savisaare püsimine Keskerakonna eesotsas garanteerib Reformierakonnale Stenbocki võtmed," viitas Ossinovski Kivirähu följetonile.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Valge Daam
7 aastat tagasi

Vaat mis kõik välja tuleb… Pärast 15-aastast teenistust läheb ühe ida-viru väikelinna preester pensionile. Tema auks organiseeritakse lahkumisõhtu, kus peab kõne pidama tuntud minister ja sotsiaaldemokraat J.Ossinovski. Kuna poliitik hilineb, võtab preester sissejuhatuseks ise sõna: “Minu esimene mulje sellest kogukonnast kujunes esimese pihtimuse põhjal, mida ma siin linnas kuulsin. Selle järgi oleks võinud arvata, et Peapiiskop on mu otse põrgusse tööle saatnud. Esimene pihiline tunnistas mulle, et varastas suurema summa oma töö juurest, varastas oma vanematelt teleri ja sularaha, oli intiimsuhetes oma emaga ja müüs mõnikord narkootikume. Kõige lõpuks pihtis ta veel, et nakatas süüfilisse oma lihase venna. Ma olin… Loe rohkem »

Rein
7 aastat tagasi

Ossinovski ärgu möötku KE ja RE
turbulentsi,vaid oma Haigekassaga.
Ei see magusamaks tee seda kassat
rikkamaks.Ja pole avaldatud,kuidas
suhtuvad selle maksu töstmisesse
tootjad.Nende kaup jääb ju seisma.
Suur maksulaekumise allikas on
astmelise tulumaksu seadustamine.
Miks sellest KE ammusest ettepanekust enam midagi ei räägita.Samuti välismaiste pankade
tulude maksustamisest?Miks peavad
madalapalgalised sama puuga maksma
kui kordades rohkem saavad isikud?

Uskmatu+Toomas
7 aastat tagasi

Kodurahu huvides annab mõni mees naisele peksa,mõni lihtsalt vassib aga sotsid taganevad kui vaja kindlalt oma põhimõtetest ! Juhan Partsi saatmise blokeerimist kontrollikotta nimetati sotside leeris põhimõtteliseks küsimuseks aga kui hõlma alt näidati midagi rasvast siis põhimõtted lendasid kohe prügikasti.
Peaks olema piinlik valimistel oma hääl anda nii põhimõtetule erakonnale !