Kersti Kaljulaidi vastu on täna EKRE ja savisaarlased

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Mart Helme Foto: Arvo Tarmula

Mart Helme Foto: Arvo Tarmula

Presidendiks kandideeriv Kersti Kaljulaid ei saa EKRE poliitikute ja Keskerakonna Savisaare leeri inimeste hääli. See tähendab, et tema toetuse laeks jääb ilmselt 87 häält. Küll aga võib kusagilt veel hääli ära pudeneda, kirjutab Delfi.

Täna kell 12 koosolekut pidava EKRE fraktsiooni esimehe Martin Helme sõnul pikalt pole vaja asja arutada, sest kui erakonna volikogu andis suunise Kaljulaidi mitte toetada, siis Kaljulaidi ka ei toetata.

Keskerakond on arvestanud, et neilt tuleb umbes 20 poolthäält. Heimar Lenk otsesõnu ei öelnud, kuidas ta täna hääletab, aga kritiseeris väga teravalt seda, et meedias on vähem kui nädalaga tehtud Kaljulaidist ideaalse naise kuju. Eilses ETV presidendidebatis pani Lenki iiveldama see, kuidas Kaljulaidi taevani kiideti. Lengi sõnul jäi Eesti ilma tõelisest presidendist, kelleks oleks olnud Siim Kallas.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
...
7 aastat tagasi

Keskerakond on nüüd au sees,kuna aitas kenasti presidendi ära valida.

Vanamees
7 aastat tagasi

Lõpuks ometi.

Tiina,kah+näen+selgelt
7 aastat tagasi

Kaljulaidist täna presidenti ei saa,tal ön veel palju areneda.
Oli pähetuubitud jutt.Kui ootamatud
küsimused tulid,kukkus kokutama.Tema arust Rail Baltic
peab kindlasti tulema,enam pole
aega arutada.Ja ka teisi mötteid,
mis on evrosojuzi omad ja Eestile,
miks?