Matsalu filmifestival. Kaasaegse ehtekunsti näitus „Symbiosis”

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Sõrmused_MargitPaulin

Margit Paulini sõrmused. MARGIT PAULIN

 

Tänavuse MAFFi tuules avatakse 21. septembril kell 17 Lihula mõisa teisel korrusel ehtekunstinäitus „Symbiosis”. Festivali raames juba kolmandat korda toimuval näitusel astub oma töödega üles ühtekokku 19 ehtekunstnikku, tehes oma loominguga kummarduse loodusele. „Symbiosis” on teistmoodi näituseformaat, pakkudes üllatusi ning avastamisrõõmu igal sügisel, kordumatul kujul. Nagu juba tavaks saanud, on kohal nii kunstnikud kui ka jutuvestjad, kes valgustavad külalistele ehete kaadritaguseid hetki. 

Näitusel osalevad Ivi Talzi, Kadi Kübarsepp, Merike Balod, Kätrin Beljaev, Sven Tali, Kristiina Kibe, Merilin Tõnisoja, Jaanika Pajuste, Kai Kubja, Kaire Rannik, Kerttu Tuberg, Katrin Veegen, Margit Paulin, Eilve Manglus, Keiu Koppel, Harry Tensing, Kadi Veesaar, Triin Pukk ja Maria Kadarpik. 30. septembrini (N–P 11–17) avatud näitusele on õla alla pannud Eesti kultuurkapital, Moodne Valgustus ja MAFF.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments