Olari Taal: Kallas on lausa Kristus

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

taal

Ettevõtja Olari Taal. Foto: Arvo Tarmula

Äripäev kirjutab, et ettevõtja Olari Taal soovib näha Eesti presidendina Siim Kallast.

„Võimalusel eelistaksin muidugi Jeesus Kristust, sest tema on jumal, jumala poeg ja püha vaim ühes isikus aga teadaolevalt pole seda kodanikku Eestis presidendkaandidaadina üles seatud. Kuid ülipisike osa Kristuse omadusi, nagu näiteks ausameelsus, õiglustunne, heatahtlikkus, tarkus, intelligentsus ja usk progressi on Siimul olemas,” ütles Taal.

„Samuti on tal võime rääkida kõikidega ja selgitada kõike, olla parketikõlbulik ka maailma vägevate juures,” märkis Taal.

„Surelikud pole veatud, ega temagi, aga kahtlustan, et Siimu suureimaid puudusi võivad teada ehk täpsemalt vaid ta lähedased,” resümeeris Taal. 

Äripäeva artiklit loe siit.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
25 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Eesti+Vabaks
7 aastat tagasi

Trükiviga vist pealkirja sattunud. Mees, ” kelle näpud ikka rasvaseks jäävad” on ikka Antikristus…..

Valdole
7 aastat tagasi

kui oled eksinud,tunnista oma viga,mitte ära pea inimesi lollideks.

Valdo
7 aastat tagasi

Uskumatu, loen kommentaare ja imestan kui palju leidub nn. ausaid, kes pole kunagi eksinud. Soovitan nn. ausatel inimestel teha üks jalutuskäik, äkki viha teiste inimeste suhtes lahtub. PS. Vastus küsimusele, olen kaine ja elan ühte elu korraga.
Päikest Teile.

seda et
7 aastat tagasi
Reply to  Valdo

eksinud? miljoni vargust mul küll ette ei tule, ei meenu vähemalt

presidendil
7 aastat tagasi

on meie riigis üsna vähe võimu, Minu jaoks on ta Eesti riigi esindaja väjlaspool ja teatud mõttes valitsuse suunaja. Kõige õigem oleks Kallas peaministrina,et majanduses midagi paraneks. Üks vähestest kes selles osas tõeliselt tark on. Selle mehe ees on avatud paljud uksed riigist väljaspool ja meie 101-st olen kindel, peavad temast nii mitmedki olenemata kust erakonnast ise on. Majandus ja maailmaasjad on praegustest kandidaatidest kindlalt kõige selgemad Siim Kallasel.

Madis
7 aastat tagasi

Daiwa mees kiidab 10 000 000 dollarit varastanud meest !!! Reformierakonnas ei ole kübetki ausameelsust.

Mnjah:)
7 aastat tagasi

Kurb on see, et meil on küll riik olnud iseseisev paarkümmend aastakest, aga nõukogudelik mentaliteet ei ole kadunud kuhugi. See ongi üks ühiskonna isepuhastumise võime takistajaid, sest normaalsel juhul ei oleks mõlemal artikli kangelasel enam asja poliitikas ja meedias. See ütleb kahjuks ka LE taseme kohta ühteist.

x
7 aastat tagasi

Taal, Jeesus ei olnud Jumal ja Püha Vaim vaid ainult Jumala Poeg ja Kristus ei olnud VARAS.

Mina
7 aastat tagasi

Varastas veb fondist 10 miljonit dollarit ja hr Taal räägib siin mingist ausameelsusest.

Juku
7 aastat tagasi

Selge see,et Kallast me ei taha
presidendiks.Ta on eestlaste silmis
usalduse kaotanud ja pealegi,vajame
presidenti kogu rahvale,mitte ainult reformierakonnale.Pada leiaks kaane ja sahkerdamised jätkuksid.On vaja tösiseltvöetavat
presidenti,kes juhiks Eesti madalseisust välja,mitte nagu nüüd,
majanduskasv köigest 0,6%.Kuradile
need rehvid kui nad ei saa Eesti
majandamisega hakkama.

Lumpenile
7 aastat tagasi

Loe ja imesta. Kui sa tunned tähti ja oskad lauseid moodustada, siis võta ette 10 milli kohtulahend. Kui sa sellest midagigi suudad aru saada, mõtle hoolega. Kas tahad sellist presidenti? Kui tahad, jumal sinuga. Iga rahvas on oma valitsejaid väärt.