Saaremaal hukkus liiklusõnnetuses 27-aastane naine

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

saaremaaliiklusonnetus_2_fotopolitsei

Škoda paiskus üle katuse. Foto PPA

Neljapäeval, 28. juulil kell 22.25 anti teada liiklusõnnetusest Lääne-Saare vallas Tehumardi-Kogula maantee 14. kilomeetril. Esialgsetel andmetel kaotas Tehumardi poolt tulnud sõiduauto Škoda juht oma sõiduki üle kontrolli ja sõitis teelt välja. Sõiduk paiskus üle katuse. Liiklusõnnetuse tagajärjel paiskus 27-aastane naine sõidukist välja ja jäi selle alla.

Sõidukis viibis õnnetuse hetkel veel 57-aastane mees, kes esialgsetel andmetel viga ei saanud. Õnnetuse põhjuse ja sõiduki juhi selgitab välja menetlus.

Kuressaare politseijaoskonna juhi Rainer Antsaare sõnul on väga suur tõenäosus, et naisel oli õnnetuse hetkel turvavöö kinnitamata. „Tuletan kõigile liiklejatele meelde, et turvavarustuse kasutamine ka lühikestel distantsidel ja hõreda liiklusega teedel on oluline. Turvavöö kinnitamises ei tohi teha erandeid, see tuleb kinnitada alati,“ rõhutas politseijaoskonna juht.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments