Haapsalu linnavalitsus tunnustas Kristina Kuuske

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Kristina kuusk

Euroopa meister Kristina Kuusk. ARVO TARMULA

Haapsalu linnavalitsus otsustas tänasel istungil tunnustada Haapsalu vehkleijad nende kõrgete sportlike saavutuste eest.

Hiljaaegu Euroopa meistriks tulnud Kristina Kuusk saab 500 eurot. Vehklemistreenerid Helen Nelis-Naukas ja Sten Priinits saavad kumbki 250 eurot.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
rae
7 aastat tagasi

Palju õnne!

Kaarel
7 aastat tagasi

See on vist nali?
Suku võiks ju ise oma 1 kuu palga Kuusele annetada seda enam, et tal ju mudaärist korralikud dividendid igaastaselt jooksevad Healist.
Aga ei seda ta ei tee.

to bl
7 aastat tagasi

100 euro eest kanepit vä?

abiks ikka
7 aastat tagasi

kes tahab, andku rohkem! Muideks, kes ei täna pisku eest, see palju eest ammugi mitte!! Ja mis puutub Kanepisse, siis sel ajal oli ta Eesti esireket ehk parim Eestis. Kulud olid suured ja toetused samuti, paratamatult ja õigustatult. Küll need vehklejate summad ka suurenevad kui tulemusi edasi kõrgtasemel jätkatakse. Ometi on tõsiasi ka see, et ega vehklemismaailas nii suuri rahasid ei liigutata kui seda tennises tehakse ja nii kogu maailmas.

bl
7 aastat tagasi
Reply to  abiks ikka

kle see luige poiss on ka mingi sajakordne eesti meister käimises ehk parim eestis no suva et väljaspool saab ringiga, äkki lükkaks talle ka 10k euri peale nagu kanepile selle eest?? Endal oli veel Tallink sponsor firma mis ajab kümneid miljoneid profitit iga aasta, aga ikka vaja linnakassat kurnata, samal ajal ei suudeta ühtegi tänavanurka ka oma raha eest korda teha viimased kümme aastat. Korraliku joga ikka ajad ju – kui seal tennises niipalju rahhi liigub, siis miks oli üldse vaja mingit maksumaksja plekki kulutada? et teised peaksid 500 euri eest õnnest lakke hüppama? kuusk läheb kuhugi teisele poole maakera… Loe rohkem »

blä
7 aastat tagasi
Reply to  bl

kokkuvõtteks. Annad vähe – on halvasti. Annad palju – veel halvem. Kurnad linnakassat vähe või palju, kõik on valesti. Soovitad siin Luigele raha anda. Mis kisa siis veel lahti läheks?

śilmailu
7 aastat tagasi

Huvitav? Kas vehklemislubi premeeris oma sportlast?

?
7 aastat tagasi

Kes sellise summa peale üldse tuli? Arvan,et rahvatants on sealt osakonnalt suuremaid summasi saanud

bl
7 aastat tagasi

suht koomilised numbrid ikka. palju kanep sai 100 kilo eeku mis tulemuse eest, mingil etapil veerandfinaalis olemise eest ehk pmst lihtsalt tennise edetabelis top100 olemise eest, kus hinnanguliselt top60 on plussis ilma maksumaksja toetusteta…

tolbajoob
7 aastat tagasi

masendawwwwwwwwwwwwwwwww
1 tuntud näitleja rääkise et elutööpreemia määrati talle 55 tegevusaasta eest 600.-eur….

to mm
7 aastat tagasi

Nõus. Kui vehklemine on Haapsalust pärit ja nö meie uhkus ja au, võiks ikka maailma (euroopa) parimatele siit pärit vehklejatele ikka paksemat rasva leiva peale määrida. Jõuame vehklemishalli ehitada, jõuame ka omi sportlasi toetada. Aga 500 euri?

maksumaksja
7 aastat tagasi

Ausalt öeldes võiksid ikka mingid põhimõtted olla, kui palju makstakse sportlasele ja treeneritele MM, EM, OM ja teiste medalite puhul. Hetkel on küll summad naeruväärsed.