Joogafestivalil esinev Geoff Brooks: inimestele tuleb anda vahendid, mille abil nad saaksid ise olla oma saatuse loojad

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Geoff Brooks

Geoff Brooks tuleb juulis Haapsalu joogafestivalile.

23. ja 24. juulil Haapsalus peetav suvine joogafestival toob mitmete heade joogaõpetajate seas avapäeval kohale Vinyasa jooga õpetaja Geoff Brooksi Austraaliast.

Geoff Brooks on joogaõpetaja Kängurumaal Byron Bays. Joogas lähtub ta selle algupärandist – inimestele tuleb anda vahendid, mille abil nad saaksid ise olla oma saatuse loojad. Ta täiustab ja arendab oma stiili ja tehnikaid pidevalt, kasutades selleks erinevate liikumis- ja meditatsioonimeistrite tehnikaid. Geoff viib läbi lühikursusi nende meetodite õpetamiseks nii Byron Bays kui ka oma reisidel, tema kursused on avatud kõigile, nii harrastajatele kui õpetajatele.

Kuna meie keha biomehaanika on reeglina universaalne, siis enamus joogatunde sobivad pea kõigile inimestele. Kuid meie ainulaadne elukogemus viitab sellele, et meie kehad vajavad individuaalselt tähelepanu selleks et energia (praana) saaks voolata ja et joogaasendi tunnetus oleks selline nagu ideaalis ette nähtud.

Geoff loob keskkonna, kus sind juhitakse asendisse ja lastakse praanal voolata selliselt, et sul avaneb võimalus seda TUNNETADA… Kui keha mõistab ja tunnetab prana liikumise mõju, siis saab võimalikuks kogu liikumise nautimine täies ulatuses. See ongi FLOW ehk voolamine.

Selle tehnika tulemuslikkust on ta lihvinud Byron Bay Ananta joogastuudios ning seda on tutvustatud nii Aasias kui Euroopas. Ka Eestis on tal juba palju fänne!

Suvine Joogafestival on joogahuvilistele aasta suurim sündmus, mis toimub Haapsalu Piiskopilinnuses ja tähendab kahte päeva lõõgastumise, mediteerimise, uute joogaõpetuste ja huvitavate inimeste seltsis.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments