Läänemaa aktiivseim helistaja rääkis kuu jooksul mobiiliga 71 tundi

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

telefon mobiil

Tele2 statistika järgi rääkis Läänemaa aktiivseim helistaja tänavu mobiiltelefoniga keskmiselt 71 tundi kuus ehk ligi 2,5 tundi päevas. Suurim sõnumisaatja edastas 66 tekstisõnumit päevas, edastas Tele2 tootedirektori Katrin Aron.

Aroni sõnul domineerivad Läänemaa aktiivsemate helistajate esikolmikus naised. „Soodsad paketid ja kõneminuti hind on muutnud helistamise argiseks suhtlusviisiks,” märkis Aron.

Kui Läänemaa suurimad helistajad on peamiselt naised, siis innukaimate sõnumisaatjate esikolmikusse on jõudnud ainult mehed. Aktiivseim meesterahvas edastas kuus keskmiselt 1984 ehk 66 SMS-i päevas.

Statistika järgi elavad Eesti aktiivsemad mobiiltelefoni kasutajad aga Lääne-Virumaal. Sealne suurim helistaja rääkis ühes kuus telefoniga tänavu keskmiselt 109 tundi ehk ligi 4 tundi päevas ja kõige aktiivsem sõnumisaatja edastas kuus keskmiselt üle 11 000 sõnumi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments