Kaks Haapsalu tüdrukut jõudis TV 10 olümpiastardi neljandal etapil esikolmikusse

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

ladva salf marss kallas

Kaja Ladva, Hanna-Liisa Salf, Maily Märss ja Keity-Liina Kallas. Erakogu

 TV 10 olümpiastardi neljandal etapil Tartus said kolmanda koha Maily Märss palliviskes ja Hanna-Liisa Salf 600 meetri jooksus.

Kuni 12aastaste tüdrukute palliviskes pääses Maily Märss finaali, visates palli 42.33. Finaalis viis ta oma isikliku rekordi uuele tasemele ja võitis 46.02-ga kolmanda koha 54 võistleja seas.

600 m jooksus oli Maily samuti tugevamas jooksus ja sai 13. koha ajaga 1.59,24. Aasta noorem Emma Katharina Hein sai 21. koha ajaga 2.01,16.

Kuni 14aastaste 600 m jooks kujunes väga põnevaks, kus viimases, kõige tugevamas jooksus startisid meie Hanna-Liisa Salf ja Keity-Liina Kallas. Hanna-Liisa tegi oma parima jooksu ning võitis kolmanda koha 1.45,71-ga, püstitades nii uue Haapsalu põhikooli kui ka Haapsalu kergejõustikuklubi rekordi. Kohe Hanna-Liisa järel lõpetas Keity-Liina Kallas, saades kirja samuti uue isikliku rekordi 1.47,73 ning tasuks kõrge neljas koht 46 võistleja konkurentsis.

Kaja Ladva

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Maren
7 aastat tagasi

Tublid tüdrukud! Nii vahva on lugeda ja kaasa rõõmustada:-):-)