Risti postipunkt tuleb raamatukokku

Rauno Pukk

raunopukk@gmail.com

lõhmus

Lääne-Nigula vallavanem Mikk Lõhmus. Arvo Tarmula

Lääne-Nigula vallavalitsus ja Eesti Post said kokkuleppele, et Ristil avatakse juuni keskpaigas taas postipunkt. Tõenäoliselt asendatakse ka Linnamäe postkontor postipunktiga sealses raamatukogus.

„Oleme põhimõtteliselt kokku leppinud Ristile postipunkti avamises raamatukogu baasil,” ütles Lääne-Nigula vallavanem Mikk Lõhmus.

Postipunkt avatakse juuni keskpaigas raamatukogus ja lahti hakkab see olema raamatukogu lahtiolekuaegadel neli päeva nädalas.

Pärast Risti postkontori sulgemist avas Eesti Post postipunkti Risti hamburgeriputkas. See ei pidanud aga kaua vastu ja Eesti Post pakkus, et kui vallavalitsus neid rahaliselt toetab, avatakse Ristil postipunkti asemel hoopis pakiautomaat.

„Sellistel tingimustel, nagu Eesti Post seda välja pakkus, pakiautomaati nüüd ei tule,” ütles vallavanem.

„Sama lugu on arvatavasti ka Linnamäel, kus on praegu postkontor, mille viime postipunktina raamatukokku. Linnamäe postkontorit on ammu soovitud sulgeda,” ütles Lõhmus.

Postipunktides hakkavad teenindama raamatukoguhoidjad. Teenustest jäävad postikaupade müük, kirjade ja postipakkide vastuvõtt ja väljasaatmine, maksed firmadele ja ajakirjanduse tellimine, lisas ta.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments