Kullamaa peab liitumisläbirääkimisi Märjamaa ja Vigalaga

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

jüri ott

Kullamaa vallavanem Jüri Ott. Foto: Arvo Tarmula

Tänasel Läänemaa omavalitsuste liidu erakorralisel koosolekul rääkis Kullamaa vallavanem Jüri Ott, et Kullamaa on alustanud liitumisläbirääkimisi Märjamaa ja Vigala vallaga. „Kui mõni aeg tagasi rääkisime haldusreformist maakonnapiirides, siis nüüd ei ole see enam oluline ja üle maakonnapiiri võib haldusreformi vabalt teha,” selgitas Ott.

1200 elanikuga Kullamaa tingimuseks on et, kõik seni Kullamaal kättesaadavad teenused peavad säilima. „Meil on keskkool, mille kadumist soovime kõige vähem,” ütles Ott.

Ott ei osanud öelda, kas Kullamaa valik võiks kalduda Lääne-Nigula, Lihula ja Hanila või hoopis Raplamaa valdade kasuks. „Läbirääkimisi peame nende kõigiga,” sõnas ta.

Eile Koongas Varbla, Koonga, Lihula ja Hanila valla osalusel peetud nõupidamisel Kullamaa ei osalenud. Kullamaa on üks neist, keda lisaks Tõstmaa ja Vigalale nähakse moodustuva vallaga liitumas. 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
elanik
7 aastat tagasi

Tõstamaa* – natukene teksti üle lugemist ei teeks paha.

einoh,
7 aastat tagasi

kõik on nagu mingi narkolaksu all, tirida tõugata. Tulge ometi mõistusele ja hakake kästavatele lollustele vastu. Nii ei ole Eesti riigi 100 aastapäevaks Eestimaast ja riigist midagi järel, kõik lastakse allavett. Ka sina, Jpri Ott,,,

Unesnôiduja
7 aastat tagasi

Lihula, Hanila, Kullamaa… Kes on järgmine, kes Läänemaalt jalga laseb?