0

Lihula ratastooliproua sai varikatuse

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

lihula

Varikatus. Kristi Märk / Lihula Teataja

Lihula ehitusettevõte R&O Ehitus OÜ ulatas abikäe ratastoolis liikuvale Sirlet Paporile, kirjutab Jaanus Getreu Lihula Teatajas.

Nimelt ehitasid ettevõtte töömehed naise kodu ukse kohale varikatuse, et Sirlet, kes liigub valdavalt ratastoolis, vihma ja lumega, märjaks saamata, uksest sisse saaks. Mööda ratastooli teed maja tagumisse ossa liikudes saab ta nüüd oma korteri uksest sisse ja välja mugavalt.

R&O Ehituse juhatuse esimees Raino Oosim nentis, et eriline tunne on head teha: „See abi oli mitme inimese mõte. Mina olen väga rahul, et head inimest aidata saime. Tegime korraliku katuse, lisaks panime torude näol tugevdused käsipuu külge, et katus kenasti ka lume raskust kannataks,” ütles Oosim.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Anonüümne
Anonüümne

Väga armas töömeestele,kes sellepeale tulid

minu
minu

tead on ta preili, lugupeetud ajakirjanik. Aga tegu on loomulikult ilus.

Maie
Maie

tublid mehed,ja tubli Sirlet!

wpDiscuz