0

Haapsalu fotoklubil tuleb keskraamatukogus näitus

Lehte Ilves

Lehte Ilves

lehte@le.ee

Haapsalu fotoklubi näitus 2015

23. jaanuarist saab Läänemaa keskraamatukogus külastada fotonäitust „Inimesed meie keskel“, teatas Haapsalu fotoklubi liige Aile Nõupuu.

Fotodel on kujutatud igas eas inimesi nii argipäevastes toimingutes kui ka pidulike sündmuste keskel. Näitusel on 14 Läänemaa fotohuvilise tööd. Näituse algataja ja elluviija on Haapsalu fotoklubi liige Andi Veskioja.

Näitus on raamatukogus lahti 1. märtsini tööpäevadel kell 10-18, laupäeviti kell 10-15. 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz