President Ilves abiellub uue aasta alguses

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Toomas Hendrik Ilves 2007-08-08 Ilves ja Tüür Kassaris

President Toomas Hendrik Ilves. Foto arhiiv

Ametlikult kinnitamata andmetel toimub jaanuari alguses president Toomas Hendrik Ilvese ja tema lätlannast kihlatu Ieva Kupce abielu sõlmimine, kirjutas BNS.

Kiriklik laulatus toimub 2. jaanuaril Eestis.

Detsembri alguses sai teatavaks, et tänavu aprilli lõpus Evelin Ilvesega abielu lahutanud president Toomas Hendrik Ilves kihlus novembri keskel lätlanna Ieva Kupcega.

Ilves kirjutas detsembri keskel sotsiaalmeedias, et kihlus Kupcega on üks samm suvel alguse saanud kahe vaba inimese lähedases suhtlemises. "Meie meilboksid ja mobiilid on täis õnnitlusi, mille eest suur tänu, ning ka ohtralt küsimusi. Palun andke meile nüüd aega ja ruumi teha üks otsus korraga," märkis Ilves toona.

President Toomas Hendrik Ilves märkis detsembri keskel, et kui ta peaks oma lätlannast pruudi Ieva Kupcega abielluma veel enne tema presidendiaja lõppu, loobub Kupce talle seadusega võimaldatavatest hüvitistest.

"Küll aga tean, et kui me enne minu presidendiaja lõppu abiellume, jätkab Ieva töötamist oma senises valdkonnas. Mistõttu olgu ettevaatavalt kohe ära öeldud, et ta ei vaja siis täiendavaid hüvitisi ning loobub nii igakuisest esindustasust, sekretärist kui ka ametiautost," lisas Ilves.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
**
8 aastat tagasi

Ieva meenutab sugulast mulle,kes Läti piiri äärest.Hea valik!

Taat
8 aastat tagasi

Üks õige mees!

kas
8 aastat tagasi

vana või uue kalendri järgi

Tubli...
8 aastat tagasi

Jääb üle ainult õnnitleda meie tublit presidenti.

huvitav
8 aastat tagasi

miks nad abielluvad, aga mitte ei sõlmi lepingu vastavalt kooseluseadusele, milleks see seadus siis

PSP
8 aastat tagasi

Pigem ikka alumine korrus Lätis. Ülemise korruse aknad lahti jäänud.

kalevipoeg
8 aastat tagasi

Seda ma arvasin kohe et presidendi ülemine korrus on lätlaste kontrolli all ja mina mõtlen siin huvitab miks ma pean soomes tööl käima.