Galerii: Jõulujumalateenistuse otseülekanne Haapsalu toomkirikus

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Teenisid EELK Lääne piirkonna ja diasporaa piiskop Tiit Salumäe, EELK vikaarõpetaja Kristel Engman, õpetaja Küllike Valk. Orelil Lia ja Lea Salumäe. Laulsid Haapsalu toomkoor Sirje Kaasiku juhatusel, laulustuudio Do-Re-Mi lastekoor Anne Pääsukese juhatusel ja Haapsalu Poistekoor Kadri Kelneri juhatusel.

Fotod Arvo Tarmula

Jõulujumalateenistus Haapsalu toomkirik01. Tarmula Jõulujumalateenistus Haapsalu toomkirik02. Tarmula Jõulujumalateenistus Haapsalu toomkirik03. Tarmula Jõulujumalateenistus Haapsalu toomkirik04. Tarmula Jõulujumalateenistus Haapsalu toomkirik05. Tarmula Jõulujumalateenistus Haapsalu toomkirik06. Tarmula Jõulujumalateenistus Haapsalu toomkirik07. Tarmula Jõulujumalateenistus Haapsalu toomkirik08. Tarmula Jõulujumalateenistus Haapsalu toomkirik09. Tarmula Jõulujumalateenistus Haapsalu toomkirik10. Tarmula Jõulujumalateenistus Haapsalu toomkirik11. Tarmula Jõulujumalateenistus Haapsalu toomkirik12. Tarmula Jõulujumalateenistus Haapsalu toomkirik13. Tarmula Jõulujumalateenistus Haapsalu toomkirik14. Tarmula Jõulujumalateenistus Haapsalu toomkirik15. Tarmula Jõulujumalateenistus Haapsalu toomkirik16. Tarmula Jõulujumalateenistus Haapsalu toomkirik17. Tarmula Jõulujumalateenistus Haapsalu toomkirik18. Tarmula Jõulujumalateenistus Haapsalu toomkirik19. Tarmula Jõulujumalateenistus Haapsalu toomkirik20. Tarmula

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Aarne
8 aastat tagasi

Ma olen väga tänulik meie valitsusele et nüüd on kompartei pleenumite asemel jumalateenistused ja et neid peetakse kõikides eesti linnaades. Ennem oli kole pikk maa päälinnna sõita, nüüd tuuakse pidupäev koju kätte. Mul on hea meel et meil on olemas kohad kus endised NLKP ja allorganisatsioonide piikmed ikka kokku saavad.