0

Galerii: Augustibluusi esimene päev

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Augustibluusi reede õhtuse kontserdi peaesinejad olid Briti kitarrist, produtsent, laulukirjutaja ja laulja Andy Fairweather Low ning USA bluusi- ja džässilaulja Candye Kane.

Kontserdiõhtu algas Haapsalus Rootsituru kohviku õuel Soome ukulele bändi UkEt esinemisega. Enne peaesinejaid käisid piiskopilinnuse laval Cathouse Radio Eestist, Hightones Rootsist ja Natural Culture Austraaliast.

Fotod: Markus Sein

bluus markus sein01 bluus markus sein02 bluus markus sein03 bluus markus sein04 bluus markus sein05 bluus markus sein06 bluus markus sein07 bluus markus sein08 bluus markus sein09 bluus markus sein10 bluus markus sein11 bluus markus sein12 bluus markus sein13 bluus markus sein14 bluus markus sein15 bluus markus sein16 bluus markus sein17 bluus markus sein18

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz