0

Lääne Elu paberleht teisipäeval, 16. juunil

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

 

lel1606001

Uus Vormsi parvlaev nörritab metsavedajaid

Kuigi kirjade järgi suudab Vormsi uus parvlaev vedada rohkem kaupa kui eelmine saare vahet sõitnud alus, sõidab Ormsö alatasa tühja tekiga, jättes veomasinad kaile ootama. Loe täpsemalt Lääne Elu paberlehest.

Läänemaa JK Haapsalu halb seeria jätkub

Hooaega kuue järjestikuse võiduga alustanud Läänemaa JK Haapsalu kaotas kolmapäeval 109pealise kodupubliku ees 1:2 Kärdla linnameeskonnale, kes kindlustas liigatabelis oma esikoha. Loe täpsemalt Lääne Elu paberlehest.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz