Volikogu otsustas jätta Taebla kooli asupaiga muutmata

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Lääne-Nigula vallavolikogu istung. ARVO TARMULA

Lääne-Nigula vallavolikogu otsustas täna pärast ligi kaks tundi kestnud arutelu, et uus põhikool ehitatakse Taebla senise gümnaasiumi asemele.

Hääletusele läks kaks varianti: kas ehitada kool senise gümnaasiumi asemele või Taebla endise vallamaja lähistele. Esimese variandi poolt hääletas 14 vallavolikogu liiget, teise variandi poolt 3 vallavolikogu liiget.

Taebla gümnaasium lõpetab tegevuse 2017. aasta kevadel, et jätkata 9klassilise põhikoolina, kuhu mahub õppima üle 200 lapse. Uue koolimaja ehituseks loodab vald saada kuni kaks miljonit eurot toetust.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
13 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
jaak
8 aastat tagasi

Need kolm kes hääletasid vana kooli vastu,olid Liiv-Ristilt,Lai-Ristilt ja Loorens-Orult.No mida nemad teavad Taebla elust.Loorens vist ise lõpetas alles kooli?
Hea et teistel oli mõistust.

p
8 aastat tagasi

palju kära….

noh,
8 aastat tagasi

kuhu õpilased suunatakse puha laiali nende ehitustööde ajaks siis?

Mikk
8 aastat tagasi
Reply to  noh,

Praeguse kava kohaselt saavad õpilased uue hoone valmimiseni õppida vanas majas.

džungel
8 aastat tagasi

Ei tea midagi,kas ongi õige valik.Kui gümnat pole ollagi ,võiks see õpitempel lähemal olla.Vallamaja korda,spordiväljak teispoole jõge reovetest eemale.
Praeguse otsusega on siiski veel väheke lootust,et ei saagi seda raha.Kui saab,siis millegi mõttekama tarbeks.Braavo.

liba
8 aastat tagasi

Ei tea,miks valitsus peaks laskma selliseid toiminguid teha,et tunnistada ikka täiesti praagiks koolimaja,kus lapsed õpivad,nii et isegi remontida ei kõlba ja lihtsalt selleks,et uus peale saada?

liba
8 aastat tagasi

Tekitatud pseudoprobleem,sest teist kohta polnudki võimalik koolile saada.Tühi vada,mille taha varjata kohalike tegelikku muret,ja see on -gümnaasiumi pidamisest loobumine aferistliku hinnaga.

a
8 aastat tagasi

olen ka poolt ,et koolimaja jääb vanakoha peale.

taebla võll
8 aastat tagasi

Räme pohmakas on ja ei suud otsustada.

Maadu
8 aastat tagasi

Olen ka poolt,et vanale kohale võiks truuks jääda.

M
8 aastat tagasi

Valik on õige