0

Eesti epeemeeskond sai Pariisi MK-etapil kuuenda koha

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

epeemeeskondEesti epeemeeskond: Nikolai Novosjolov, Sten Priinits, Marno Allika, Peeter Turnau. Foto: Aivar Naukas

Haapsallastest koosnev Eesti epeemeeskond koosseisus Nikolai Novosjolov, Sten Priinits, Marno Allika ja Peeter Turnau alistas Pariisis peetaval MK-etapil avaringis USA 42:35 ja kaheksandikfinaalis tugeva Ungari 43:40, kuid kaotas siis veerandfinaalis Poolale 32:45, kirjutas Postimees

Pääsul kuue parema hulka alistati Venetsueela otsustava torkega 43:42. Eesti alustas viimast minimatši Venetsueela vastu kaotusseisust 27:32. Eesti ankrumees Sten Priinits suutis võita viimase minimatši tulemusega 16:10. Veel kümme sekundit enne lõppu oldi kolme torkega taga.

Matšis Ungari vastu oli väga heas hoos Nikolai Novosjolov, kes suutis viimase minimatšiga Eesti neljatorkelisest kaotusseisust välja tuua ja matši võidukalt lõpetada. Kolme minimatši peale kokku oli Novosjolovi torgete koefitsient +13.

Viienda koha mängus tunnistasid eestlased Itaalia paremust numbritega 28:38.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz