0

Kaitseliidu liikmeskond kasvas kvartaliga ligi poole tuhande võrra

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kaitseliidu ja selle allorganisatsioonide liikmeskond kasvas tänavu esimeses kvartalis enam kui poole tuhande võrra.

Kui möödunud aasta lõpus oli kaitseliitlasi 15 073, siis tänavu esimese kolme kuu järel 15 358. Naiskodukaitsjaid oli mulluse aasta lõpuks 2171, tänavu märtsi järel aga 2213, ütles Kaitseliidu pressiesindaja Tanel Rütman BNS-ile.

Kodutütarde arv on kasvanud 3437-lt 3486-le ning noorkotkaste arv 2931-lt 3070-le.

1939. aasta lõpul oli Eestis 42 673 kaitseliitlast, koos eriorganisatsioonidega kuulus tollal Kaitseliitu 99 000 Eesti kodanikku. Sõjaeelne Kaitseliit on läbi aegade olnud arvukaima liikmeskonnaga organisatsioon Eestis.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz