0

Läänemaa sai juurde 18 tunnustatud merepäästjat

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

merepäästeLääne-Eesti vabatahtliku reservpäästerühma päästealus. Foto erakogu

Läinud nädalal täienesid tunnustatud vabatahtlike merepäästjate read 76 uue liikmega, kellest 18 tegutseb Läänemaal.

Politsei- ja piirivalveameti (PPA) poolt väljastava vabatahtliku merepäästja tunnistuse sai 8 merepäästjat Lääne-Eesti vabatahtlikust reservpäästerühmast ja sama palju ka Noarootsi tuletõrjeseltsist. Kaks tunnustatud merepäästjat lisandus Vormsi merepääste seltsis. 

Läinud nädala lõpu seisuga on Eestis 194 tunnustatud vabatahtlikku merepäästjat, kellest 100 tegutseb Lääne prefektuuri tööpiirkonnas.   

PPA vabatahtlike merepäästjatega koostööd koordineeriv Raul Ilissoni sõnul on üsna loomulik on, et enim vabatahtlikke merepäästjaid tegutseb Lääne-Eestis, kõige merelisemas piirkonnas.

PPAl on koostöösidemed 29 seltsiga, millest 13 on Lääne prefektuuri tööpiirkonnas, Põhja prefektuuriga on seotud 61 vabatahtliku merepäästjat, kes esindavad 11 ühingut, järgneb Ida prefektuuri tööpiirkond 23 vabatahtlikuga, kes esindavad 4 ühingut ning Lõuna prefektuuris, Peipsi järvel kui piiriveekogul, on politseiga koostöösidemeis 10 vabatahtlikku merepäästjat, kes esindavad kõik ühte ühingut.

Kaja Grak 

PPA Lääne prefektuuri pressiesindaja

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz