1

Piltuudis: Raekoda sai sildi

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

IMG_5187

Haapsalu kunagine raekoda, kus praegu tegutseb muuseum, sai hiljaaegu ukse kohale sildi "Raekoda Muuseum".

SA Haapsalu ja Läänemaa muuseumite juht Anton Pärn ütles, et sildi paigaldamisel oli kaks põhjust. Ühelt poolt on linnakülalised kurtnud, et ei leia muuseumit üles, teisalt aga ei tea Haapsalu inimesed, et tegemist on kunagise Raekojaga.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
armsa+sünnilinna+suur+austaja
armsa+sünnilinna+suur+austaja

Väga meeldiv!..aga olles põlisjuurtega Haapsalust pärit,olin teadlik küll ka varem sellest,et seal oli kunagi Haapsalu Raekoda.

wpDiscuz