Omniva ei avalikusta, kas veel mõni postkontor pannakse kinni

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Eesti Post

Omniva jätab lahtiseks, kas Läänemaal võib veel mõnda postkontorit oodata sulgemine.

Hiljaaegu tabas Lääne-Nigula vallavanemat Mikk Lõhmust ootamatu teade, et Omniva on otsustanud kevadel sulgeda Risti postkontori ja avada 24. märtsist alevikust väljaspool asuvas toitlustusasutuses postipunkti. Omniva ei olnud oma otsusest Risti postkontor sulgeda vallavanemat teavitanud, Lõhmus sai sellest teada ajakirjanduse vahendusel.

Detsembris oli postkontoritest küll juttu Lääne-Nigula vallavolikogu sotsiaalkomisjoni istungil, kuid mitte sellest, et üks või teine konkreetne postkontor kavatsetaks sulgeda või ümber korraldada postipunktiks.

Lääne-Nigula vallavolikogu sotsiaalkomisjoni juht Andres Liiv ütles, et Omniva esindajaga oli juttu näiteks postitehingute hulgast postkontorites.

"Postitehingute hulk oli kõige väiksem hoopis Linnamäe postkontoris,” ütles Liiv.

Liivi sõnul oli koosolekul juttu ka Omniva üldisest suundumusest otsida universaalse postiteenuse pakkumiseks koostööpartnereid.

Lääne Elu küsimusele, kas sulgemine võib oodata ka Linnamäe postkontorit või näiteks Nõva postkontorit, vastas Omniva kommunikatsioonijuht Kadri Tonka: "Läbirääkimised uute postipunktide avamiseks kohalike omavalitsuste ja ettevõtjatega käivad üle Eesti. Konkreetseid asukohti ei saa nimetada enne, kui oleme kokkulepped sõlminud ning teavitanud otsustest nii kohalikke elanikke kui ka oma töötajaid. Nii postipunkti avamisest kui ka postkontori sulgemisest teavitame kohalikku omavalitsust, elanikke ja töötajat üks kuu ette."

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
mina....
9 aastat tagasi

Omniva postipunkt vastrenoveeritud Risti Kultuurikeskuses põhikooli ühes tiivas ei tohiks olla probleem. Või on vastu raamatukoguhoidja,raamatupakkide ,ajalehtede ja rahaga tegelemine kuulub niigi kohustuste hulka. Kõrgharidusega kultuuritöötaja palk ju pisike! Veidi koolitust ja lisateenistus olemas.

kiiks
9 aastat tagasi

Kui kord, Egon koju jõuab, oma lastel õnne tooma, eesti elu uueks looma.

Egon
9 aastat tagasi

Kui ma saan valituks, ma sulgen kõigepealt omniva ja era- ja riigikapitali põhjal avan uue, inimeste vajadusi ja võimalusi arvestava postipanga, mille kontor oleks igas suuremas külas.

läänlane
9 aastat tagasi

Miks alevist välja?????? Võiks siis ju kohalikku TÜ kauplusesse viia, seal ikkagi alevirahvale käepärasem. Kas pensionärid jaksavad sinna Virtsu teeristi käia? Pole seal ka jalakäijatele mõeldud teed.

inimese tagant
9 aastat tagasi

regionaalpoliitika on super, kõigile poliitikatele hindeks 5+, kindlalt edasi!

kiiks
9 aastat tagasi

Mis, Neeme. Lauri käis ju Ristil aimu saamas, et reformierakond on õigel teel. Võiks Lauri postikulleriks sokutada- ühtaegu teeb trenni ja jooksupealt võtab ka posti ühes.

...!
9 aastat tagasi

suure neeme teab, aga ta ei ütle.,,sest pole hetkel kasulik:)