Vehlemise MM: Priinits, Allika ja Novosjolov võistlevad põhiturniiril

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

imageEesti epeemeeskond: Nikolai Novosjolov, Sten Priinits, Marno Allika, Peeter Turnau. Foto: Aivar Naukas

Vehklemise maailmameistrivõistlustel Kaasanis tagasid meeste epees kvalifikatsiooniturniiri kaudu pääsu põhiturniirile nii Sten Priinits kui ka Marno Allika. Nikolai Novosjolov oli sarnaselt Beljajevale eelringidest vabastatud ning alustab võistlust 20. juulil, teatas Eesti Vehlkemimsliit.

Sten Priinits sai alagrupis kõik võidud ning play-off ringis enam vehklema ei pidanud. Põhitabelisse 18. asetuse saanud Priinitsa vastaseks 64 parema hulgas on Taani vehkleja Patrick Jorgensen.

Alagrupis kolm võitu ja kaks kaotust teeninud Marno Allika alistas seejärel play-off ringis USA vehkleja Andras Horanyi 15:14 ja hispaanlase Miguel Moratilla 15:7.

Allika kohtub põhiturniiri avaringis lõunakorealase Jinsun Jungiga.

Peeter Turnau teenis sarnaselt Allikale alagrupis kolm võitu ja kaks kaotust, kuid kaotas siis egiptlasele Mohannad Saifile 12:15. Turnau sai 178 vehkleja konkurentsis 109. koha.

Valitsev maailmameister ning MMil esimesena asetatud Novosjolov läheb 64 parema hulgas vastamisi soomlase Niko Vuorineniga.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments