0

XXII Valge Daami noorteturniiril alustasid 6-8aastased mängijad

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

XXII Valge Daami noorteturniiril alustasid nädalalõpul kõige väiksemad, 6-8 aastased mängijad.

Otsustavas finaalmängus oli Birgit Oja (Tallinn) peale tasavägist mängu napilt parem Patrick Teslonist (Haapsalu).

Meie omadest mängisid veel tublilt Oliver Mark, Gregori Saarna, Hugo Juurik ja Hannes Rabi.

9-10aastased selgitasid paremust kahel turniiril, kus ühel mängiti veidi pehmema palliga ja teisel juba peaaegu päris tennispalliga. Oranži palli turniiril pääsesid finaali Pärtel Ruut ja Maily Märss, kes selgitavad võitja homme toimuvas finaalis.

Rohelise palli turniiri võitjaks tuli Kaarel Villem Vennola, kes finaalis mängis üle Pärtel Ruudu 61 61.Kolmandaks tuli Rasmus Kuslap võiduga 64 Maily Märsi üle.

Sel nädalal kolmapäeval alustavad turniiriga 12 aastased mängijad, järgmise nädala jooksul toimuvad turniirid 14 ja 18 aastastele mängijatele. Valge Daami auhindadele mängivad vanuseklasside paremad mängijad üle vabariigi.

Vello Kuhi

Fotod: Urmas Lauri

Laste tenniseturniir Krahviaias (1) Laste tenniseturniir Krahviaias (2) Laste tenniseturniir Krahviaias (3) Laste tenniseturniir Krahviaias (4) Laste tenniseturniir Krahviaias (5) Laste tenniseturniir Krahviaias (6) Laste tenniseturniir Krahviaias (7) Laste tenniseturniir Krahviaias (8)
Laura Rahnel.
Laste tenniseturniir Krahviaias (9)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz