Galerii: Kidise tiigimuusika

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kidise on küla Edela-Eestis Varbla vallas Pärnumaal. Haapsalust startides lähemal kui Tallinn. Kohalejõudmine ei osutunudki nii keeruliseks, kui Kidise Tiigimuusika kodulehelt lugedes tunduda võis.

Hästi ja emotsiooniderikkalt korraldatud õhtu on nüüd nähtud-kuulatud. Muljed on head. Lihtne ja maaläehdane, päikeseline. Saime nii vihmavett kui voolukatkestusi laululaval näha-kogeda. Kuid see kõik oli lühiajaline ning põnevust lisav.

Isiklikult mina jäin rahule kõigega kõiges. Tunda oli enese ümber õigete inimeste hõngu, mis lahtiseletatuna tähendab minu meeltes seda, et sellele õhtule olid kohale tulnud kõik õiged inimesed, kes pidid sel õhtul kokku saama. Ükskõik, millisest Eestimaa nurgast. See olgu öeldud ka esinejate kohta. Kõik kõiges.

Vahetud mälestused on nii selged ja helged, eilne õhtu ja öö olid kordumatud oma võlus. Ja mis peamine – kindlasti soovitan järgmist Kidise Tiigimuusikat huvilistele. Kes on korra kohal käinud, see neid tundeid ise näinud ja tahaks osa saada veel ja veel ja veel.

Lääne Elu ja Kidise Tiigimuusika sõber Rita Helisma

Fotod: Rita Helisma

Kidise (1) Kidise (3) Kidise (4) Kidise (5) Kidise (6) Kidise (7) Kidise (8) Kidise (10) Kidise (11) Kidise (12) Kidise (13) Kidise (14) Kidise (15) Kidise (16) Kidise (17) Kidise (18) Kidise (19) Kidise (20) Kidise (21) Kidise (22) Kidise (23) Kidise (25) Kidise (26) Kidise (27) Kidise (28) Kidise (29) Kidise (30) Kidise (31) Kidise (32) Kidise (34) Kidise (36) Kidise (38) Kidise (39) Kidise (40) Kidise (41) Kidise (42) Kidise (43) Kidise (44)

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments