0

Krahviaias peetud tennise SEB Liigaturniiri võitis Heiki Õispuu Pärnust

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Haapsalus laupäeval peetud SEB liigatenniseturniiri võitis Heiki Õispuu Pärnust, teine oli Mihkel Laks Pärnust, kolmandat-neljandat kohta jagasid Kristjan Metsanurm Keilast ja Ants Aidla Viljandist.

„Tasemelt on tänane täitsa keskmine turniir,“ ütles võistluse peakohtunik Toomas Kuum laupäeval Lääne Elule. „Paar meest on esikümnest ka mängimas.“

Liigas on viis tugevusgruppi, teises liigas mängivad hästi erdasijõudnud harrastajad, kellest enamus on tennisemänguga juba lapsepõlves alustanud.

Toomas Kuum ütles, et SEB liigatennis on Balti riikide suurim tenniseturniir, aasta jooksul on ligi 200 turniiri meestele ja naistele. Nädalavahetusel peetakse Eesti eri paigus mitu turniiri, et geograafia oleks laiem.

Turniir, mis praegu kannab SEB Liigatennise nime, sai alguse 26 aastat tagasi. Toomas Kuum tegeleb selle korraldamisega 1992. aastast alates. „See turniir on rohkem sport kui mõned teised, näiteks Rotari turniir või Krahviaia paaristurniir,“ lausus Kuum. „Nendel turniiridel on seltskonnna pool olulisem.“

Haapsalus on turniiri osavõistlusi peetud alates 1993. aastast. Praegu on siin aasta jooksul vähemalt kolm SEB Liigaturniiri eri tugevusgruppide võistlust. „Siin on head mänguvõimalused,“ kiitis Rohuküla lähistel suvekodu omav Toomas Kuum. „Väljakud on aasta aastalt paremaks läinud.“ Tennise sisehall võimaldab osavõistlusi ka talvel pidada.“

Fotod: Urmas Lauri

Tenniseturniir Krahviaias (1) (1280x855) Tenniseturniir Krahviaias (2) (1280x853) Tenniseturniir Krahviaias (3) (1280x853) Tenniseturniir Krahviaias (4) (1280x853) Tenniseturniir Krahviaias (5) (1280x853) Tenniseturniir Krahviaias (6) (1280x853) Tenniseturniir Krahviaias (7) (1280x854)
Toomas Kuum ütles, et SEB liigatennis on Balti riikide suurim tenniseturniir.
Tenniseturniir Krahviaias (8) (1280x853) Tenniseturniir Krahviaias (9) (1280x852)
Haapsalus laupäeval peetud SEB liigatenniseturniiri võitis Heiki Õispuu Pärnust.
Tenniseturniir Krahviaias (10) (1280x853) Tenniseturniir Krahviaias (11) (1280x853) Tenniseturniir Krahviaias (12) (1280x851)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz