0

Politsei hoiatab: tänaval annetuste kogujad võivad olla petturid

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

KogumislehtKogumislehe näidis. Foto: PPA

Viimastel päevadel on Pärnus politseile teada antud inimestest, kes näiliselt koguvad raha kurttummade keskuse loomise toetuseks. Inimestes tekitatakse arvamine, et kogu asjaajamine on korrektne, sest kasutatakse ka nn registreerimise lehte, kuhu inimesel lastakse omakäeliselt kirjutada oma nimi, postiindeks ning linn ja kirja lastakse panna ka summa, mille ta on annetanud. Meie valdusesse jõudnud lehelt on näha, et inimesed on maksnud mõnest eurost kuni mõnekümneni.

Üldjuhul on raha kogujateks tõmmud naised, kes inimestega verbaalselt ei suhtle, viitavad vaid lehele ja jätavad mulje endast kui kurttummast.

Pärnumaa Kurtide Ühing kinnitab, et nende tegevusega selline annetuste kogumine seotud ei ole. Soovitame raha sellisel ettekäändel kogujatele mitte maksta. Märgates sellist tegevust, palume sellest kohe politseile teada anda.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz