0

Galerii: Arvo Tarmula fotonäituse avamine Houtskäris Turu saarestikus

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Rannarootsi muuseumi esindus ja Lääne Elu piltnik Arvo Tarmula käisid nädalavahetusel Soomes, Turu saarestikus iga-aastasel kultuurinädalal.

Kultuurinädala kulminatsioon oli laupäeval Houtskari saarel, kus peeti laata ja avati Tarmula näitus „Päev Ruhnus“.

„See on kultuurinädala üks olulisemaid sündmusi,“ ütles Rannarootsi muuseumi direktor Ülo Kalm näituse kohta.

Fotod: Arvo Tarmula

Arvo Tarmula fotonäitus (1) Arvo Tarmula fotonäitus (2) Arvo Tarmula fotonäitus (3) Arvo Tarmula fotonäitus (4) Arvo Tarmula fotonäitus (5) Arvo Tarmula fotonäitus (6) Arvo Tarmula fotonäitus (7) Arvo Tarmula fotonäitus (8) Arvo Tarmula fotonäitus (9) Arvo Tarmula fotonäitus (10) Arvo Tarmula fotonäitus (11) Arvo Tarmula fotonäitus (12)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz