Haapsalus pukseeriti vastu kaid loksunud jahti

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

10. juulil kell 15.15 pöörduti Haapsalu kordoni poole abipalvega jahi pukseerimiseks.

Tugeva tuule tõttu loksus jaht vastu kaid ja teisi jahte ning see oli vaja viia teise kohta, kuid mootoririkkest tingituna ta omal jõul liikuda ei saanud.

Haapsalu kordoni toimkond osutas abi ning jaht pukseeriti kalalaevade kai äärde.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Andres
9 aastat tagasi

Jutt õige, eriti säästumarket on käest ära läinud, aga noh Haapsalus on valikuvõimalus suur.

Nii suure tähelepanu all
9 aastat tagasi

Viimasel ajal on igapäevaseks muutunud taolise info kirjutamine. Kordon selleks ongi, et oma tööd teha. Miks ei kirjutata samasuguse innuga mõne muu valdkonna argipäevapingutustest. Miks on kordoni töö nii eriline, et seda teemat koguaeg upitatakse. Teemade vähesus on või? Ajakirjanikud võiksid mõni päev kauplustesse minna ja vaadata, kui rokaseda neist mõned on. Ei saa aru, miks Uuemõisa konsumi juurvilja leti esine ja kassadeesisest mustusest lainetavad (täna sai seal käidud kell 15, oli jube ja kell 21, oli veelgi jubedam, seega kõik see aeg kasimata) Muld, sibukakoordes ja see kõik laiali tambitud. Säästumarketis on olukord kordades hirmsam. Nii räpast pooli Haapsalus… Loe rohkem »