0

Keskraamatukogus avatakse Tiit Jugapuu fotonäitus rannakaluritest

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

rannakaluridTeisipäeval, 17. juunil kell 17.30 avatakse Läänemaa keskraamatukogu (Haapsalu, Posti 3) lugemissaali fuajees Tiit Jugapuu fotonäitus „Rannakalurid“.

„Fotod on tehtud kunagistest Topu brigaadi kaluritest: Eimar Matsik ja Hillar Silm, kelle tööd käisin jäädvustamas 7. juunil 2013. Selle näitusega tahaks pöörata tähelepanu rannakaluritele, keda jääb üha vähemaks ning nende raskele tööle," rääkis hobifotograafina 2008 aastast tegutsenud Tiit Jugapuu.

Lugemissaali fuajees olevat näitust saab külastada raamatukogu lahtiolekuaegadel teisipäevast laupäevani kuni juuli keskpaigani.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz