0

Meie Maa: Saaremaa vallad kaaluvad Swedbankist loobumist

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

meiemaa_03Swedbanki otsus sulgeda Orissaare kontor on kokku toonud kolme Ida-Saaremaa valla juhid, et arutada võimalikku loobumist Swedbanki teenustest. Muhu, Orissaare ja Pöidega võib liituda ka Laimjala vald, kirjutab Saaremaa ajaleht Meie Maa.

Reedel kohtub Runthal Tallinnas Swedbanki peadirektoriga, otsus küpseb pärast seda, kirjutab Meie Maa. “Pöördumist valmistavad ette nii SOL kui ka Orissaare vald. Tegeleme selle põhjaga praegu, vaja on valida õige toon ja juriidiliselt pädevad seisukohad,“ tähendas vallavanem.

“Kõigi suletud kontorite asukohtadesse jäävad alles sularahaautomaadid ning enamikus kohtades hakkab peatuma Swedbanki pangabuss. Bussi graafiku vaatame jooksvalt üle ja saame sinna vajadusel kohe peatuskohti lisada,“ selgitas Swedbanki jaepanga juht Ulla Ilisson.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz