Tennisehalli nõukokku jäid ustavad liikmed

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Ettevõtja Sulev Saareväli juhib kahe linnafirma nõukogu. Foto: Arvo Tarmula
Ettevõtja Sulev Saareväli juhib kahe linnafirma nõukogu. Foto: Arvo Tarmula
Nii nagu pärast valimisi vahetas linnavalitsus välja vastasleeri jäänud linnaasutuste nõukogude liikmed, juhtus see ka Haapsalu Spordibaaside tütarfirma Universaalhalli OÜ nõukoguga.

Haapsalu linnavalitsuse ettepanekul vahetus novembris Universaalhalli nõukogu liikmeskond. Heino Tamme ja Märt Maiste asemele määrati nõukogusse Vladimir Belovas Noarootsist, linnavolikogu liige Alo Lõps, linnavalitsuse ehitusjuht Reimo Reimer ja aselinnapea Peeter Vikman.

Tamm ja Maiste olid enne valimisi ka Spordibaaside nõukogus, kuid vahetati pärast valimisi volikogu liikmete Mati Seppi (Reformierakond) ja Heikki Soola (Keskerakond) vastu.

„Olen tennisehuviline ja tahaksin seda edasi arendada,” põhjendas Keskerakonda kuuluv Belovas oma sattumist Spordihalli nõukogusse. Ta lisas, et tal on rikkalik kogemustepagas omavalitsusest ja tal on maainimese kõrvalpilk.

„Kogun praegu infot, et olla kursis, siis vaatan, mida edasi teha,” ütles Belovas oma plaanide kohta Universaalhalli nõukogus.

Nii Spordibaaside kui ka Universaalhalli nõukogu juhib linnavolikogu liige reformierakondlane Sulev Saareväli. Nii Universaalhalli kui ka Spordibaaside nõukogu esimehe ja liikme tasu on 96 eurot kuus. Mõlemad firmad kuuluvad linnavalitsusele.

Et universaalhall on ehitatud eurorahaga, tuleb teda omaette eelarvega majandada vähemalt viis aastat. Seejärel võib Spordibaasid ja Universaalhalli liita. Viis aastat saab Universaalhallil täis tuleval aastal.

Eelmine Lääne Elu kirjutas, et Haapsalu linnavalitsus kõrvaldas pärast valimisi linnale kuuluvate asutuste nõukogudest opositsiooniliikmed.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments