Lääne Elu paberleht 4. veebruaril

Madiken

madiken@le.ee

Stardimärguannet ootab Teet Teller (nr 17). Peaaegu peegelsileda raja läbimine võttis pärast lipu langemist mitu minutit. Foto: Katrin Pärnpuu
Laupäeval võeti Saunja lahel mõõtu jäärajasõidus. Foto: Katrin Pärnpuu
Laupäeval võeti Saunja lahel mõõtu jäärajasõidus. Foto: Katrin Pärnpuu

Haapsalu linna töötajate palgatõus

Kuidas muutub lasteaia ja kooli töötajate palgavahe ning milline sekeldus tekkis möödunud reedel palgaarutelu käigus Haapsalu volikogus.

Linna juhtimine vajab muudatust

Haapsalu linnavolikogu liige Merle Mäesalu (IRL) kirjutab, et juhtimine ei tohi olla inimlik eksitus. Praegu ajab aga linnavalitsuse töös üks viga teist taga. Üleolevus, subjektiivsus, kiirustamine, pinnapealsus on märksõnad, millest Mäesalu kirjutab.

Ühisgümnaasiumi kroonlühtrist

Sõna võtab harrastuskunstnik Ants Roos.

Läänemaa turism: tõusuteel või languses?

Tarvo Valker kirjutas hiljuti Lääne Elu arvamusküljel, et kuigi suvitajaid ja eestlastest turiste on Läänemaal üha enam, langeb talviste ja välismaiste külastajate arv.

Mida ütleb statistikaameti statistika, mida teised ettevõtjad, mida aga MTÜ Läänemaa Turism, saab lugeda homsest Lääne Elust.

Rohkem pitsi, kui Haapsalus varem nähtud

Loe Lääne Elust, kuidas kulges laupäeval Haapsalus Karja tänaval uue pitsikeskuse avapidu. Olgu öeldud, et nii palju pitsi kui avapeol on vaevalt Haapsalus varem korraga nähtud.

Vaata pildigaleriid pitsikeskuse avamisest siin.

Sada autot Saunja jäärajal

Stardijoonele jõudnud juhtide nägudel peegeldus eranditult keskendunud ilme nagu tõelistele sportlastele omane. Kellegi hüüe või tervituseks püsti tõstetud käsi ei paistnud neist kedagi segavat. Laupäeval võeti Saunja lahel mõõtu jäärajasõidus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
alan
10 aastat tagasi

tuttav bemari

teet
10 aastat tagasi
Reply to  alan

klassivenna oma aga ma sõitsin