Pärnus rattaga jääle sõitma läinud meest pole senini leitud

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Foto: Kaia Ansip
Foto: Kaia Ansip

Pühapäeva õhtul Pärnus merejääle jalgrattaga sõitma läinud meest pole tänaseni leitud, ühe võimaliku versioonina võis rattur kukkuda jääauku, edastas politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Kristi Kais.

Pühapäeval kell 19.35 sai politsei teate, et 67aastane mees oli kella 13.30 paiku läinud Pärnus merejääle jalgrattaga sõitma ja pole siiani koju tulnud. Sündmusele reageerisid Pärnu kordoni ametnikud, kaasati ka piirivalve lennusalga kopter. Kella 23.25 paiku lõpetati aktiivsed otsingud tulemusteta.

Eile hommikul alustati uuesti otsingutega. „Veidi peale keskpäeva informeeris politseid kalur, et on leidnud merejääl jääaugu, kuhu suunduvad jalgratta jäljed,“ teatas Kais.

Jääauku uuriti sonariga, kuid otsingud tulemusi ei andnud.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments