Omavalitsusjuhtide aasta. Peeter Kallas: Head oli kordi rohkem kui halba

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Tore aasta, sest head oli kordi rohkem kui halba.

Meenutagem vaid mõningaid tipphetki: Nõva valla iseseisvuse valik rahvahääletusel, korvpalli- ja saalihoki Läänemaa meistritiitlid, aasta isa tiitel, sädeinimene Arne Kivistik, kaunima kodu tiitlid, Nõva oma kodukandi keskkonnaaabits ja Eesti looderanniku maastikuväärtuste raamat, Nõva kooli säilimine, Peraküla simman, 5. külade päevad, edukas esinemine Läänemaa valdade mängudel, Rannaküla veeprojekti rahastus KIKilt, eelarve tulude-kulude tasakaal ja rekordarv väljastatud ehituslubasid.

Halvemast küljest – ikka öeldakse, et üks vallavanem korraga, kuid Nõval õnnestus 2013. aastal ära näha koguni kolm vallavanemat.

Kuna saime KIKilt rahastusotsuse Rannaküla veevärgi rekonstrueerimiseks, on see meie valla järgmise aasta suur eesmärk 2014. aasta sügiseks.

Peale selle ootan ja loodan leida kodurahu kogukonna ja vallavõimu vahel, et suudaksime oma väikest, kuid tugevat kogukonda ühtse eesmärgi nimel edasi viia, hoida traditsioone, ettevõtjaid ja ettevõtmisi.

Peeter Kallas
Peeter Kallas,
Nõva vallavolikogu esimees

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Brandie
10 aastat tagasi

It’s great to read something that’s both enjoyable and provides prdsamtigac solutions.

marxx
10 aastat tagasi

vööraste sulgedega ehtima on küll mees aga oma tööõnnetusi ei suuda ette näha

Tess
10 aastat tagasi
Reply to  marxx

In awe of that anwser! Really cool!

kui
10 aastat tagasi

poleksNõvat ei oleks ka Kallast oma sigadustega on ta üle vabariigi tuntud

eks ta ole
10 aastat tagasi

kui poleks Kallast ja tema tegemisi, ei teaks Nõvat vist keegi 🙂 reformarid on suutnud meid läbi aegade ikka pildil hoida – küll on meil volikogus inimene, kes valimistel ei saanud ühtki häält, kord juhtub “tööõnnetusi” …. aga sellest kirjutisest jäi küll tunne, et kõik mis Nõval on head, võlgneme me tänu Reformierakonnale ja isiklikult seltsimees Kallasele (klassikuid meenutades)

ise
10 aastat tagasi

pole ta sittagi teinud ainult rahva seljas sõitnud pasalasu maha jätnud ja nüüd imeb veel viimast

Lembitu Twerdianski
10 aastat tagasi

See jutt on täiesti paigast ära. Mida lugupeetud volikogu esimees ise teinud peale nende tegemiste lubamise?