Algavad Albert Kanepi mälestusvõistlused lauatennises

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Täna algavad Haapsalus Albert Kanepi 7. mälestusvõistlused, mis on ühtlasi ka Eesti lauatennisliidu/Balteco karikavõistluste teiseks etapiks ja Eesti laste karikasarja kolmandaks etapiks.

Kohal on kõik selle aasta Eesti meistrid nii täiskasvanute kui ka noorte klassides v.a. Haapsalu klubi mees Aleksandr Lušin, kes mängib laupäeval Saksamaal liigamänge. Võistlejaid on ka Soomest, Venemaalt, Leedust, Lätist.

Kõik juunioride ja kadettide klasside tulemused lähevad maailma reitingu arvestusse.

Reedel kell 16:00 alustame võistkonnavõistlustega. Laupäeval läheb võistlustulle üle 130 mängija, kusjuures 11:00 alustame mees- ja naisüksikmängudega, kell 15:00 algab Rahvaliiga ja 16:00 rahusvaheline kadettide reitinguturniir.

Pühapäev kujuneb väga rahvarohkeks, sest kümnes võistlusklassis on registreerunuid üle 160. Kui tennisekuulsus Kaia Kanepi on kodus käimas, siis külastab ta ka vanaisa mälestusturniiri.

Heikki Sool

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments