Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi tõi ülitugevalt noorteturniirilt II koha

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Foto: erakogu
Foto: erakogu

Pärnu uus jalgpalliorganisastioon, suvel loodud SA Pärnumaa Jalgpallikeskus on tugevalt enda hoole alla võtnud Pärnu ja kogu Pärnumaa noorte jalgpalli arendamise. Kui sügise alguses toimus Pärnus Kalevi staadionil 12 klubi osavõtul suurejooneline Hummel CUP, siis nädalavahetusel pandi pall mängu esimeseks saaliturniiriks, toimumiskohaks avar ja heade tingimustega Pärnu-Jaagupi spordikompleks.

Kuigi enamik noortevõistkondi treenivad tänu kaunile sügisele veel õues kunstmurul, siis Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi on treeningutega juba kolm nädalat saalis. Just meie maakonna väikene maaklubi sai ühena vähestest kutse ülitugeva koosseisuga noorteturniirile. Võistlesid vanusegrupi U8 (2005-2006) poisid, peale nende võisid võistkonda tugevdada 2–3 eelneva sünniaasta lõpus sündinud poissi.

Turniiri koosseis oli aukartustäratav, osales seitse kõrge kvaliteediga noorteklubi ja suurte linnaklubide järelkasvu võistkonda. Pealegi oli mitme klubi treeneriks tuntud jalgpallur, näiteks Tallinna FC Floral Eesti koondise kaitsemängija Karl Palatu.

Meie klubi noored vutipoisid näitasid aga turniiril, et ei loe klubi suurus ja klubi tuntud nimi, vaid rohkem saab määravaks suur tahe, mängurõõm ja üksteise usaldamine väljakul. Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi võitis Tallinna Kalevi 1:0, Pärnu Vaprus II 4:0 ja ülihuvitavas mängus Tallinna FC Flora enda, tulemusega 1:0.

Veel viigid Pärnu Vaprusega ja ja Pärnu Kaleviga. Ainus kaotus tulemusega 0:1 tuli vastu võtta turniirivõitjalt Pärnu Kalev II võistkonnalt. Edukad mängud ja kogutud 11 punkti tähendas väga tugeval noorteturniiril II kohta. Kui alistatute hulgas on ikka FC Flora, Tallinna Kalev või Pärnu Vaprus, siis on see kindlasti märkimist väärt tulemus.

Võistkonnas mängisid Henri Suder, Herman Reinmaa, Robi Suder, Robin Mõtt, Arti Viispert, Sander Sõber, Mihkel Sibul, Stefan-Lauri Mölder, Robico Villers, Geron Noor. Treener Jaanus Getreu.

Suur tänu ka Läänemaa jalgpalliklubile, kes võistkonna komplekteerimisel abiks oli.

Jaanus Getreu

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kapsapea
10 aastat tagasi

No ei ole see ju mingi ülitugev turniir…

Katrin
10 aastat tagasi

Tublid!!