18

Juhtkiri: Võõra raha eest

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Kui ERRi ajakirjanik küsis Reformierakonna linnapeakandidaadilt Haapsalus Urmas Sukleselt, kuidas julgeb ta ennast Haapsalu tunnuslausega reklaamida, paistis linnapea üllatunud. Mis sellest siis on? See on ju tema poliitika sisu ja eesmärk, mida on ta püüdnud viimased neli aastat ellu viia ja kogu Eestile kuulutada. Haapsalus ju ongi hea!

See on hämamine. Asi ei ole mitte lause sõnumis, vaid võõra raha eest endale reklaamikampaania tegemises. Iga kandidaat püüab end valijate mällu söövitada sobiva tunnuslausega, aga see on kallis, sest valimisreklaami eest tuleb maksta. Sotsid ja IRL suutsid oma reklaame Haapsalu tänavail hoida ehk ühe kuu, Reformi-meeste reklaami tunnuslausel on olnud aega end meie pähe söövitada paar aastat. Maksnud ei ole aga suure osa selle aja eest mitte Reformierakond, vaid Haapsalu kodanikud linnaeelarve kaudu.

Kahjuks ei tea me praegu isegi seda, kui palju on linnapea reklaamikampaania meile maksma läinud. Linna reformierakondlasest pressiesindaja suutis reedel toimetusele saata küll pressiteate Reformierakonna koosoleku kohta, ent enne lõunat lubatud ülevaadet, kui palju on linn kulutanud “Haapsalus on hea”-tunnuslausele, ei tulnud.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Sakust
Sakust

Haige artikkel…. ei viitsigi lahti seletada miks.

Pravda laara
Pravda laara
Heidi Tamm
Heidi Tamm

Vabandan, et eksisin tunnuslausega… PS! Praegust Eesti elu jälgides tundub, et valimiskampaania ühisloosungiks on: “KUI MIDAGI EI SAA RAHA EEST, siis SAAB SUURE RAHA EEST…”

See on maakonna tunnuslause!
See on maakonna tunnuslause!

Meie maakonna tunnuslause on LÄÄNEMAA- TURVALINE PESAPAIK!

Heidi Tamm
Heidi Tamm

Haapsalu ametlik tunnuslause on “HAAPSALU-TURVALINE PESAPAIK!!!” Lp Linnapea URMAS SUKLES teab, mida ütleb-mötleb… Teada-tuntud töde on ka, et “SUURI LAEVU saadab ikka kajakate kisa…”

haapsallane
haapsallane

Huvitav, kui keegi ( isegi linnapea ) julgeb öelda Lääne Elu poliitikale vastalise lause , et Haapsalus on hea, tulevad kaarnad kohe kambakesi kallale! Ridala Merle võib aga segast kaagutada ja ei midagi.Omanikest sõltumata ajakirjandus.

000
000

Kuidas selle ridala tüdrukuga siis on, koidu körvad, arne kael, manusel ka midagi, tüdrukul endal kõva tahtmine

haapsallasele
haapsallasele

ära enam peale võta

Genile
Genile

loodan, et sama “mõistev” oled sa ka irli süüdistuste suhtes pealinnas, siis on aga suu lukus. võrdne kohtlemine võiks olla ikka normiks.

Gen.
Gen.

Vanema inimesena ütleks,et mind see lapsik meedias kohtumõistmine ja tüli otsimine ei eruta.Ega muuda suhtumist inimestesse,nagu ükski reklaam muide. Inimest tuleks vaadata tegude järgi. Ja Haapsalus ongi hea ja see pole mingi PATENTEERITUD logo või tunnuslause ning nii ütlevad paljud.Kas selle lause peale peaks ma vestluskaaslaselt küsima tunnuslause kasutamise luba?

norrakas
norrakas

kuidagi imelik kõik seal kaugel kodumaal-siin kus nyyd elanolen ei saa ykski poliitik sellise hämaga kuigi kaugele aga Teil ju kõik “JOKK” ainult rahvas idioot

ojaa
ojaa

eestlasest immigrant peab end viikingiks

ka
ka

libasissekirjutusega ridala irl-lasest vallavanem ajab oma kokkuklopsitud valimisliidu asju tööajast ja valla admin. ressursside arvelt

Mis siis?
Mis siis?

Helistasin vallavanemale ühel laupäeval ja rääkisime temaga valla asju. Ei ta hakkanud ütlema, et pole tööl. Minu teada peabki ta valla asju ajama 24/7. Muideks ka mina helistasin täna tööajast ämmale ja lobisesime 10-15 minutit, kas siis tööandja oleks pidanud selle minu tööajast maha arvama? Vast mitte, sest tegin oma päevatöö korralikult ära.

täielik
täielik

nõukaaja mentaliteet – tööandja tagant varastamises ei nähta midagi halba

Tead ka
Tead ka

Ei ole see midagi nõukaajast. Praktikal Rootsi riigis võisin veenduda, et ka seal tehakse palju töövälist tööajal ja ei mingit vingumist nagu teie siin. Kõik tundub loomulik, aga mitte inimvaenulik.

mõisa köis
mõisa köis

las lohiseb

wpDiscuz