Politseisündmused terves Eestis

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti politsei- ja piirivalveametis 88 avaldust ja teadet kuritegudest, nende hulgas 53 varavastast kuritegu, sh 44 vargust (eluruumidest 3, sõidukitest 4). Registreeriti 2 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 2 inimest.

Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 7, narkojoobes sõidukijuhte 1. Narkootikumide vahendamisi oli 2, narkootikumide omamisi või tarbimisi 8. Väärtegusid registreeriti 240. Piirilt saadeti tagasi 2 välismaalast, Eestist välja saadeti 1 isik. Piirirežiimi rikkumisi oli 1.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargus
Ajavahemikul 1. juunist kuni 1. juulini varastati Türi vallas Taikse külas laudast mitmesuguseid metallist esemeid. Kahju on selgitamisel.

Pärnumaa

Vargus
Ööl vastu 29. juunit varastati Pärnus Pikal tänaval lukustatud jalgratas. Kahju on 300 eurot.

Raplamaa

Vargus
Ajavahemikul 28. juuni kuni 2. juuli varastati Kehtna vallas Lasteaia tänaval ühiselamust valamud koos segistitega ja metallist esemeid. Kahju on 300 eurot.


PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine
2. juunil sai politsei teate, et Narva maanteel löödi 18-aastast noormeest.

Vargus
2. juunil sai politsei teate, et Kalasadama tänaval on sõidukist varastatud erinevaid esemeid. Kahju on kokku ligi 1950 eurot.

Harjumaal teateid olulistest kuritegudest ei registreeritud.


LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Kehalised väärkohtlemised
1. juunil sai politsei teate, et Jõgeval visati 49-aastasele naisele kiviga näkku.

29. juunil teatati politseile, et Põltsamaa vallas Adaveres tungiti bussijaama juures kallale 43–aastasele mehele.

Tartumaa

Vargused
2. juulil teatati politseile, et Vara vallas Mustametsa külas varastati ekskavaatorist Kopenko SK 220 80 liitrit diisli kütust. Kahju on 104 eurot.

2. juulil varastati Tartu linnas Jaama tänavalt paadimootor Honda BF 30. Kahju on 3500 eurot.

Ööl vastu 29. juunit varastati Tartus Narva maanteel asuvas ööklubis käekotist mobiiltelefon LG P-700. Kahju on 180 eurot.

Kelmus
30. juunil teatati politseile, et Tartus Soola tänaval asuval turul soovis tundmatu meesterahvas osta 2 kasti maasikaid ning soovis tasuda kauba eest 100-eurose suveniirrahatähega.

Võrumaa

Kehaline väärkohtlemine
1. juunil teatati politseile, et Võrus Koreli tänaval lõi üks mees teist kirvega. Kannatanu toimetati kiirabiga haiglasse kontrolli. Politsei toimetas lööja arestimajja kainenema.


Põlva-, Valga- ja Viljandimaal teateid olulistest kuritegudest ei registreeritud.


IDA PREFEKTUUR


Lääne-Virumaal olulisi sündmusi ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine
1. juulil löödi Narvas Tallinna maanteel baaris 34-aastast naist.

Vargused
Ajavahemikul 29. juuni kuni 2. juuli varastati Kohtla-Järvel Pargitaguse tänaval maja korterist televiisor, DVD-mängija, habemeajamisaparaat, pesumasin ning digiboks. Esialgne kahju on 480 eurot.

Ajavahemikul 1.–2. juuli varastati Narvas Kevade tänaval garaažiühistu territooriumilt elektrikaabel. Kahju on 200 eurot.

Ajavahemikul 1.–2. juuli varastati Illuka vallas Kurtna külas tee äärde pargitud ekskavaatorist raadiosaatja koos antenniga ja raadiomakk. Esialgne kahju on 800 eurot.

Kelmus
2. juulil kella 15 ajal helistati Narvas Rahu tänaval elava 80-aastase naise lauatelefonile ja teatati, et tema poeg tegi avarii, kus sai laps kannatada ning ravile on vaja raha. Naine maksis tema juurde tulnud noormehele 2000 eurot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments