0

Politsei hoiatab Facebookis leviva valeinfo eest

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Politsei hoiatab suhtlusvõrgustikus Facebook leviva valeinfo eest, mille järgi on võimalik teatud tingimustel saata sularahaautomaadi kaudu korrakaitsjatele automaatteade enda röövimise kohta, vahendab BNS.

Viimastel päevadel jagatakse Facebookis edasi postitust, kus väidetakse, et PIN-koodi tagurpidisel sisestamisel saadab pangaautomaat automaatselt politseile teate röövimisest.

“Tegu on valeinfoga, mida ei tasu tõsiselt võtta. Palume postitust mitte edasi jagada,” märkis politsei- ja piirivalveamet.

Veebis leviva väära info kohaselt tuleb röövli ohvriks langemise korral anda talle oma pangakaardi PIN-koodi numbrid tagurpidises järjestuses, mille pangaautomaati sisestamise järel saatvat automaat politseile automaatselt teate röövimise kohta.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz