Kristina Kuusk tuli epeenaiskonnaga Euroopa meistriks

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Eesti epeenaiskond koosseisus Irina Embrich, Kristina Kuusk, Erika Kirpu ja Julia Beljajeva alistas Horvaatias peetud vehklemise EMil finaalis Rumeenia 27:20 ja tuli Euroopa meistriks.

Avaringis oli Eesti torgetega 43:34 üle Prantsusmaast. Veerandfinaal Venemaaga oli mõlemapoolsete võimalustega ja kulges kuni lõpuni väga tasavägiselt. Viimane üheksas minimatš algas Venemaa eduseisult 27:25. Embrich suutis aga vahepeal juba kolmetorkeliseks kasvanud kaotusseisust välja tulla ja lisaajal otsustava torkega Eesti naiskonnale väärtuslik 32:31 võit tuua. Poolfinaalis alistati Itaalia 44:39, teatas vehklemisliit.

Finaal kujunes suhteliselt torgetevaeseks ja viimasele minimatšile mindi Eesti 12:10 eduseisult. Embrich suutis Rumeenia ankrunaise Ana Branza rünnakutele edukalt vastata ja tuua Eesti epeenaiskonnale ihaldatud Euroopa meistritiitel tulemusega 27:20.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments