Politseisündmused terves Eestis

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Möödunud ööpäeval registreeriti politsei- ja piirivalveametis 69 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 1 röövimine, 1 avaliku korra raske rikkumine ja 41 varavastast kuritegu. Viimaste seas oli 34 vargust (eluruumidest 4 ja sõidukitest 3).

Registreeriti 12 narkootikumide omamist või tarbimist ja 2 narkootikumide vahendamist.

Juhtus 2 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus 1 ja sai vigastada 1 inimene.

Tabati 8 alkoholi- ja 1 narkojoobes sõidukijuhti. Registreeriti 366 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 9 välismaalast, registreeriti 3 piirirežiimi rikkumist ja avastati 1 salakaubavedamise juhtum.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Vargus
15. mail kella 20.30 paiku avastati, et Martna vallas Rõude külas Siimu teel on sisse tungitud ettevõtte ruumidesse ja varastatud on kolm malmradiaatorit. Kahju on selgitamisel.

Järvamaa

Vargus
Ajavahemikul 15.–16. mai tungiti Koeru vallas Ervita külas hoonesse ja varastati haagis ning ATV. Kahju on selgitamisel.

Pärnumaa

Vargus
Ajavahemikul 26. aprill kuni 15. mai varastati Pärnus Raekülas raudteelt rööbaste kinnituse sidelippe ja polte. Kahju on 200 eurot.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra raske rikkumine
16. mai varahommikul märkas politseipatrull Pärnu maanteel abivajajat, keda oli tema sõnul rünnatud. Politsei pidas Laikmaa tänaval kinni 19-aastase Vladimiri ja 21-aastase Andrese, kes viidi kahtlustatavatena jaoskonda.

Röövimine
16. mail sai politsei teate, et Pae tänaval röövisid kolm meest juveelipoest erinevaid ehteid.

Kehaline väärkohtlemine
16. mail sai politsei teate, et Suur-Karja tänava meelelahutusasutuses löödi 31-aastast meest.

Harjumaa

Vargus
16. mail sai politsei teate, et Maardus varastati Avaral tänaval sõidukist erinevaid esemeid. Kahju on ligi 1100 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Vargus
Ajavahemikul 13.–16. mai tungiti Mikitamäe vallas Võõpsu külas sisse talu lukustatud kõrvalhoonesse ja varastati murutraktor Stiga. Kahju on 1450 eurot.

Tartumaa

Vargus
16. mail ajavahemikul kella 3.59–4.07 tungiti Tartus Ringtee tänaval sisse hoolduskeskusesse ja varastati erinevaid Makita tööriistu. Kahju on 11 974 eurot.

Valgamaa

Vargus
15. mai õhtul varastati Valgas Kuperjanovi tänava hoone tagant lukustamata jalgratas Merida Mattis. Kahju on 258 eurot.

Viljandimaa

Vargus
16. mail kella 15.50 ajal varastati Viljandis Lossi tänava ärist esialgsetel andmetel kuni 15 kullast käeketti koos alusega.


IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargused
Ajavahemikul oktoober 2011 kuni 15. mai 2013 varastati Väike-Maarja vallas Hirla külas talu territooriumilt kasvavat metsa. Kahju on selgitamisel.

16. mai lõhuti Vihula vallas Oandu külas sõiduautol Mercedes ukseklaas ja salongist varastati kotid koos raha, dokumentide ning isiklike esemetega. Täpne kahju on selgitamisel.

Ida-Virumaa

Kelmused
3. mail kasutas tundmatu inimene Kohtla-Järvel elava mehe dokumente ning tellis tema nõusolekuta mobiiltelefoni ja olmetehnikat. Kahju on 1028 eurot.

15. mai õhtul laenas tundmatu neiu Narvas Rahu tänaval 35aastase mehe käest telefoni, läks sellega nurga taha ja põgenes. Kahju 125 eurot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments