Ridala vallavolikogu valis esimeheks Toomas Vallimäe

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Ridala vallavolikogu valis eilsel istungil volikogu uueks esimeheks Isamaa ja Res Publica Liitu (IRL) kuuluva Toomas Vallimäe.

Teine kandidaat volikogu esimehe kohale oli volikogu Reformierakonna fraktsiooni kuuluv Merike Peek. Vallimäe kandidatuuri poolt hääletas kaheksa ja Peegi poolt kuus volikogu liiget.

„Volikogu läks rahulikult, vaidlusi tekitas ainult volikogu esimehe asendamise hüvitis,” ütles Ridala vallavanem Toomas Schmidt.

Märtsi lõpus avaldas Ridala vallavolikogu umbusaldust senisele volikogu esimehele, samuti IRLi fraktsiooni kuulunud Olev Peetrisele.

Peetrise umbusaldamine tõusis päevakorrale, kui Peetris esitas volikogule avalduse IRLi fraktsioonist lahkumise kohta. Fraktsioonist lahkumise põhjuseks oli volikogu loobumine ühinemiskõnelustest naabervaldadega.

Vaidlusest volikogu esimehe asendamise hüvitise üle saab lugeda homsest Lääne Elu paberlehest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kohalik
10 aastat tagasi

Haapsalus mitmesugused huvitegevuse võimalused olemas, bussiliiklus võiks olla parem. Vald võiks marsa käima panna! Väikesed maakohad on (tahame või mitte) väljasuremisele määratud (sh Haapsalu) – vaadake neid lagunevaid maamaju terves Eestis ja müügikuulutusi. Teha valmis järjekordne “loss” ja kümme kohalikku hakkab seda kasutama… Masendav, et 10 a pärast seisab see, nagu paljud muudki karbid, tühjalt. Kas Panga külla on vaja samasugust mälestusmärki, nagu teetunnel Kirblas või suursugune maanteevalgustus Ristil või kutseka hooned Taeblas?:)

ka kohalik
10 aastat tagasi
Reply to  Kohalik

…et siis marsa siis kohe Tallinna, Haapsalu ju ka määratud väljasuremisele, mis siis sellele marsaliini raisata.

spordihuviline
10 aastat tagasi

Merike Peek oleks võinud saada. Tema ju tegi ka ettepaneku, et Panga spordisaali uuendamine algaks juba sel aastal.