Nädalavahetus oli Haapsalus vägivallarohke

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

PPA Lääne prefektuuri teatel löödi 10. mail kella 00.20 ajal Haapsalus Posti tänaval meelelahutusasutuse läheduses 42-aastast meest.

11. mail kella 2.50 ajal löödi Haapsalus Tallinna maanteel parklas 26-aastast meest.

11. mail kella 4.15 ajal löödi Haapsalus Wiedemanni tänaval 26-aastast meest.

12. mail kella 4 ajal löödi Haapsalus Metsa tänaval 16-aastast noormeest.

Ajavahemikul 5.–9. mai tungiti Noarootsi vallas Höbringi külas taluhooneisse ja varastati sauna- ning kaminahi. Kahju on selgitamisel.

Ajavahemikul 8.–10. mai tungiti Ridala vallas Pusku külas majutusasutusse ja varastati elektrilisi tööriistu ning kütust. Kahju on 676 eurot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
A8
10 aastat tagasi

Haapsalu väike linn. Juba praegu on teada terve lossipargi autopark. Vaja oleks nv rohkem patrulle ja tihedamini. Politsei peab olema seal kus on suur oht probleemide tekkimiseks. Ilmselt aitaks kõvasti ka kaasa kaubamaja ümbruse kaameratega katmine.

jah
10 aastat tagasi
Reply to  A8

kaabakatele öösel kohustuslikuks kandmiseks helkurvest ja plinkiv tuluke, klubisse sisenemisel sõrmejälgede võtmine, vahele jäänud autod neoonvärvi üle värvida ja tõesti võib abi olla kui kaubamaja ümbruse kivisillutis üles võtta ja asendada see käimis/kulumiskindlate kaameratega.

Värvimata autod
10 aastat tagasi

…aitaks just ära hoida suurema osa rikkumisi. Siis oleks ka liikluspilt hoopis teine. Üks nähtav patrull linnas ei jõua eriti palju. Kui aga inimestel on teadmine.et patrull võib olla märkamatult läheduses,hoiaks nad end rohkem tagasi. Praegu ollakse korralik just nii kaua,kuni politseiautot näha on….

A8
10 aastat tagasi

Eraautod probleemi ei lahendaks. Ilmselt peaks suvel tulema patrull jalgsi tänavale ja olema nähtav. Aga kuna kogu maakonna peale on 2 patrulli millest 1 kuskil võsas kiirust mõõdab siis ei saagi korda eales olema. Mis puudutab meelelahutusasutusi siis on Haapsalus nädalavahetusel neid ainult 2. ja need asuvad ka kõrvti. Piisaks patrull kella 1-4 kaubamaja parklas ja kord oleks majas. Suurema mäsu korral pole neist 2-3 pollarist mingit kasu. Õnneks on meil veel toimiv haigla kus pärast haavu lakkuda.

Kui politsei
10 aastat tagasi

……… julguse kokku võtaks ja eravärvides autodega patrulliks,oleks nende tööl palju paremad tulemused …….